Itt egy ragyogó recept, hogy hogyan rakjuk be a tormát. A torma kitűnően passzol húsételekhez, és nagyon egyszerű elkészíteni.
Hozzávalók:
- 1 kg paradicsom
- 600 g tormagyökér
- 3 fokhagyma
- 2 paprika
- 1 teáskanál só
- fél teáskanál cukor
Elkészítés:
- Tisztítsa meg a tormagyökereket és tegye a darálóba, hogy ne könnyezzen, helyezzen egy zacskót a darálóra és rögzítse gumiszalaggal. A torma így a zacskóban marad, és nem lélegzi be.
- Tisztítsa meg a fokhagymát, vágja a paradicsomokat negyedekre, és távolítsa el a magvakat a forró paprikából. Tegye az összes hozzávalót a darálóba, majd keverje össze a tormával.
- Sózzuk és cukrozzuk, keverjük össze alaposan. Tegyük sterilizált üvegekbe, és tartsuk hűtőben.
A torma megtartja fűszeres ízét, és tökéletes kiegészítője lesz a húsoknak!