Home Ezotéria Melyik tarot kártyát választod? Ez fog történni hamarosan az életedben!

Melyik tarot kártyát választod? Ez fog történni hamarosan az életedben!

by Krisztina

Mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi vár ránk a jövőben, előre szeretnénk tudni ezt, hogy fel tudjunk rá készülni időben! Az alábbiakban egy nagyon egyszerű módszerrel megtudhatjuk, hogy mi vár ránk. Ugye te is kíváncsi vagy rá?

Hallgass a megérzésedre, és válassz egy kártyát! A tökéletesebb hatás elérése érdekében gyújthatsz egy gyertyát, és meditálhatsz pár percet mielőtt választanál. Hangolódj rá!

1.Kelyhek 8-kártya

Egy csodálatos időszak vár rád: boldog, sikeres, és elégedett leszel. Minden úgy fog történni, ahogy szeretnéd, a lehető legjobb helyen vagy. Az eddigi kemény munkáért végre megkapod a várva várt jutalmat, siker fogja koronázni a fáradozásaidat. Vonzónak, energikusnak érzed magad, sokkal pozitívabba látod a világot. Pozitív kisugárzásoddal másokat is inspirálsz.

2.Botok 3-kártya

A következő időszakban nagyon gyorsan fognak változni körülötted az események. Jó, ha elfogadod ezt a mozgalmas időszakot, és pozitívan tekintesz a változásokra. Bízz magadban, és a sorsban, meglátod, miden jóra fog fordulni. Sok izgalmas dolog vár rád, és lehet, hogy az eddig megszokottnál sokkal jobban fogsz lelkesedni. Légy türelmes, ne siettesd a dolgok alakulását. Ahelyett, hogy aggódnál inkább tekintsd egy jó kihívásnak az életed történéseit. Gondolkodj, majd cselekedj, semmiképp ne kapkodj. Engedd el a múltat, koncentrálj inkább a jelenre.

3. Diadalszekér-kártya

Az elmúlt időszakban több negatív esemény volt az életedben, és ezek bizony eléggé kibillentettek a lelki egyensúlyodból. Ebben az évben olyan lehetőségek adódhatnak az életedben, melyek hatására újra visszanyered majd az önbizalmad. Engedd el a stresszt, és a kételkedést, és cselekedj, hiszen tudod jól, semmit nem fogsz veszíteni. Csak az első lépést kell megtenned, a többi már sokkal könnyebb lesz. Ha pénzügyi területen kissé bizonytalan lennél, akkor kérd egy szakember tanácsát. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életed, és felemelt fejjel haladj előre.

4.Kardok 6-kártya

Szeretnél minél kevesebb stresszt kivédeni, arra törekszel, hogy lelkileg egyensúlyba kerülj. Itt az ideje, hogy végre lezárd a múltad, és hagyd, hogy begyógyuljanak a fájó sebek. Ez a tarot kártya azt jelenti, hogy most minden támogatást megkapsz az élettől, ahhoz, hogy végre jól alakuljanak a dolgaid. Szedd össze minden energiádat, töltődj fel, és indulj el az új céljaid felé. Bízz magadban, és hallgass a szívedre.

Hirdetés

You may also like