Home Ezotéria Szorítsd ökölbe a kezed! Lássuk ki vagy te valójában!

Szorítsd ökölbe a kezed! Lássuk ki vagy te valójában!

by Judith

Jól tudjuk, hogy a testbeszéd sokat elárul a személyiségünkről. Vegyük csak az alvópózunkat. De azt tudtad, hogy abból is sok minden kiderül, hogyan szorítod ökölbe a kezedet?

 

Szorítsd ökölbe a kezed és hasonlítsd össze a lenti képekkel. Melyik hasonlít a legjobban?

1. Hüvelykujj az ökölben

Ezt gondolják rólad mások:

Az emberek kedvelik a lelkesedésedet, kreativitásodat és az intelligenciádat. Sokan gondolják, azt, hogy gondos vagy, az életed nyugodt és harmonikus.

Ilyen vagy valójában:

Próbálsz senkit sem megbántani és eléggé csendes típus vagy. Szeretsz a barátaiddal lenni és értékeled a hűséget és az őszinte embereket.

Szerelmi életed:

Szereted, ha nyugalom uralkodik a kapcsolatodban. Megértő vagy és képes vagy azért benne maradni egy kapcsolatban, hogy ne bántsd meg a másikat. Elkerülöd a drámát amennyire csak lehetséges.

2. Hüvelykujj a többin kívül

Ezt gondolják rólad mások:

Karizmatikus és tehetséges vagy és mindenki értékeli a kedvességed. Egészséges önbecsülésed van, figyelmes és rugalmas vagy.

Ilyen vagy valójában:

Próbáld elkerülni az olyan helyzeteket, ahol úgy gondolod, hogy megbánthatnak. Kerülöd a kockázatot és magasak az elvárásaid. Az emberek szeretik a társaságodat és te is értékeled ezt.

Szerelmi életed:

Nem bocsátasz meg könnyen és a múlt sérelmei sokáig kísértenek. Nehezedre esik megnyílni és félsz attól, hogy megbántanak.

3. Hüvelykujj a mutatóujjon

Ezt gondolják rólad mások:

Nagy képzelőerővel rendelkezel és szereted mérlegelni a lehetőségeket. Nagylelkű és barátságos vagy. Fantasztikus humorérzéked van és mindig körülvesznek az emberek. Időnként türelmetlen és makacs tudsz lenni.

Ilyen vagy valójában:

Értékeled az őszinteséget és a kedvességet, tisztelettudó és figyelmes személy vagy. Néha visszaélnek a kedvességeddel, de hamar felismered, hogy kik az igazi barátok.

Szerelmi életed:

Tartózkodó vagy, ha szerelemről van szó. A legfontosabb számodra, hogy kövesd az álmaidat és olyasvalakit találj, aki őszintén szeret téged.

 

Neked is betalált? Akkor kérlek oszd meg a barátaiddal is, hogy ők is kideríthessék, mit árul el róluk az ökölbe szorított kezük!

Hirdetés

You may also like