Home Divat Van néhány megunt, kopott, nyúlott leggingsed? Fogj egy ollót és csinálj belőle valami elképesztőt! (videó)

Van néhány megunt, kopott, nyúlott leggingsed? Fogj egy ollót és csinálj belőle valami elképesztőt! (videó)

by Krisztina

A leggings az utóbbi évek nagy divatja lett, szinte nem létezik olyan nő, akinek a szekrényében ne lenne néhány darab belőle.

Kevés ruhadarab van a divat történetében, amely olyan megosztó és mégis tartós lenne, mint a leggings. Gondolnánk-e, hogy egyszerű jégeralsóként indult hódító útjára? Nem lett egyből mindennapos viselet, először szimpla sportruházatként hódította meg a világot. Lányok és nők kezdték el tornához, edzéshez hordani, később férfiakon is megszokott viseletté vált sportolás közben. Azt gondolom, kapóra jött az utcai viseletben a hölgyek számára. Hiszen kevés nő van, aki szereti a nylon harisnyát. A többség számára egy szükséges rossz. Elegáns viselethez elengedhetetlen, s az úrinők sem járhatnak e nélkül. Nyáron meleg, télen hideg és még a bőrt is szárítja, egészségtelen viselet a bőrnek.

A világosabb színűek átlátszóak is, így alapot adhatnak az egyes bugyiformák kitárgyalásának témájához. Sokan csak hordják, de nincsenek tisztában az alakjukra gyakorolt hatásával. A fényes anyagú leggingsek erősítenek. A világosabb színűek is. Ezért erősebb alkatúaknak nem ajánlott viseletek. A mintásakkal is óvatosnak kellene lennünk, hiszen előnytelenül erősíthetnek. Itt ugyanaz a szabály, mint a harisnyáknál. A vastagabb lábakkal megáldott hölgyek jobban járnak matt, sötétebb darabokkal. A fehér színűek szintén erősítik a lábakat, így csak vékonyaknak ajánlott.

Ha neked is van a szekrény mélyén egy-két olyan leggings, amit már nem tervezel a jövőben viselni, mert meguntad, kiment a divatból, kissé kopott, vagy nyúlott lett, akkor nézd meg mit ajánlunk neked!

Az alábbi videóban egy zseniális ötletet láthatsz arra, hogy mihez is kezdj a régi leggingseddel úgy, hogy abból valami elképesztőt csinálhass!

Lássuk!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .