Home Divat Ezek a legcsinosabb frizurák 40 feletti, kerek arcú nőknek! Ettől mindenki vonzó és nőies lesz!

Ezek a legcsinosabb frizurák 40 feletti, kerek arcú nőknek! Ettől mindenki vonzó és nőies lesz!

by Zsani

Bizony minden kornak megvan a maga szépsége, azonban nem árt tisztában lennünk azzal, mégis mi az ami jól áll nekünk, legyen szó ruhákról vagy frizurákról.

 

40 felett is lehetünk vonzóak és nőiesek, ha frizuránkat arcformánkhoz igazítjuk!

Íme néhány hajforma, amelyek között te is megtalálhatod a hozzád illőt:

Rövid:

Ez a fajta frufru oválisabb arcformát kölcsönöz viselőjének. Mindamellett, hogy mutatós frizura, egyszerűen elkészíthető. A rövidebb frufru, és az oldalt hagyott hajszálak arra szolgálnak, hogy minél jobban kihangsúlyozzák a vonásokat.

Réteges:

Ez a forma a sűrű hajjal rendelkező hölgyeknek ajánlott. A frizura percek alatt beszárítható, ha megfelelően van levágva, ezáltal nem igényel túl sok törődést sem.

Elegáns:

A fotón látható hajforma a karakteres, erős vonásokkal rendelkező hölgyeknek áll a legjobban, nem utolsó sorban pedig fiatalítja, és megnyújtja az arcot.

Trendi:

Ez a frizura első ránézésre is fiatalságot hivatott sugározni. Azok a nők bátran bevállalhatják, akik szeretnek új dolgokat kipróbálni. Szépen kiemeli az arcvonásokat. Ezt a vágást bízzük tapasztalt fodrászra, mert itt a tökéletes összhatás elérése nem egyszerű feladat.

Nőies:

Az aszimmetrikus forma titokzatosságot sugall, él elfedi az arc hibáit. Ez a hajforma sokkal vidámabbá teszi a megjelenést, még egy ősz hajszín esetén is.

Modern:

Azoknak, akik jellegzetes arcvonásokkal rendelkeznek, kiváló választás ez a forma. Az eredmény lenyűgöző, könnyen kedvenc frizuráink közé tartozhat. Ezzel a lépcsőzetes vágással teljesen modern hatást tudunk elérni.

Vonzó:

A fej oldalán látható hajtincsek elegáns háromszög alakot formálnak. Ez a frizura nagyon jól mutat, és fiatalító hatása szembetűnő.

Rövid bubifrizura frufruval:

A vékonyabb arccal rendelkező nők arcát teltebbé, kerekebbé teszi ez a hajforma.  Nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének, és egyszerű rendben tartani.

Játékos merészség:

Ez igazi érett nő számára ez a frizura lehet a legmegfelelőbb. Aki bevállalósabb, nyugodtan próbálja ki ezt a formát, még akkor is, ha esetleg ősz hajtincsekkel rendelkezik.

Hirdetés

You may also like