Home Divat 15 zseniális szépségtrükk, amiről a nők többsége nem tud!

15 zseniális szépségtrükk, amiről a nők többsége nem tud!

by Judith

Minden nő tudja, hogy milyen nehéz állandóan tökéletesen kinézni és mennyi időt és energiát igényel. Szerencsére vannak olyan trükkök, amelyek könnyebbé teszik a hölgyek életét.

 

Szempillaspirál a lenövésekre

Akik sötétebbre festik a hajukat, tudják, hogy milyen csúnya tud lenni a lenövés. Vigyél fel a tövekre szempillafestéket.

Természetes hullámok csavaró nélkül

Csavard meg a száraz hajadat és száríts rá hajszárítóval.

Használj ceruzát hajgöndörítéshez

Csavard a hajad egy ceruza köré és menj ár hajvasalóval.

FULL VIDEO IS UP ON MY YOUTUBE CHANNEL . The link is in the bio ⬆️. Please check it out . Thank you all so so so so much ❤️. —————————————————- I love creating tight wavy curls with a wooden pencil! If any of you get bored from doing your homework, take your pencil & a hair straightener & try this out lol. *make sure to use a wooden pencil, no mechinal or plastic ones (it’ll melt & that won’t be good lol ). #beautyhacks ✏️ Thank you guys so much for the positive feedback! You guys are the best . —————————————————– Glasses- @sunglassspot —————————————————– – “this is what you came for” @badgalriri #badgalriri @calvinharris

T A N I ✨ G A R C H A (@tani_garcha) által megosztott bejegyzés,

A zsebkednő nem hagyja elektromossá válni a hajad

Ha így ráteszed a kefédre a zsebkendőt, könnyedén eltávolíthatod a hajszálakat és az elektromosságot is elkerülheted.

Keményítő a zsíros hajra

Ha túl gyorsan zsírosodik a hajad, tovább fog tiszta maradni, ha viszel fel némi keményítőt vagy hintőport a hajtövekhez.

Dúsíts fogkefével

Rétegenként keféld meg fogkefével a tövétől a végéid. A változás szemmel látható.

Levendula olaj a pazar pillákért

Adj 2 csepp levendulaolajat a szempillaspirálodhoz, amely segít majd elválasztani a pillákat és hosszabbá varázsolja őket.

Könnyebb sminkelés ragasztószalaggal

Sokkal gyorsabbá teszi a folyamatot. Hogy könnybben le lehessen szedni, először ragaszd fel a kezedre, majd szedd le és ragaszd az arcodra.

Fültisztító pálcával nappali sminkből estit

Többféle sminkecset egyben

Nem kell vásárolnod több típusú sminkecsetet. Lehet terjedelmesebb, ha egy csatot teszel bele vagy sűrűbb és kisebb, ha egy gumival összefogod.

Aszpirin: erősíti a hajat és megszabadít a piros pöttyöktől

Nedvesíts meg pár tablettát vízzel, vidd fel az arcbőrödre, majd 5 perc múlva mosd le. Simább és pöttymentesebb lesz.Ugyanígy add a samponodhoz és a hajad több mosás után erősebb, fényesebb és korpamentes lesz.

Fixáld sebtapasszal a fülbevalódat

A kampós fülbevalók állandóan ide-oda mozognak. Ragaszd oda egy darabka sebtapasszal a fülcimpád belső részéhez.

Fertőtlenítővel az testszagok ellen

A dezodorok nem mindig képesek elfedni a szagokat, mivel a baktériumok szaporodnak a bőrön. Vigyél fel a fertőtlenítőből a hónaljadra.

Hajlakkal a csúszkáló lábak ellen

Fújj a talpadra hajlakkot és nem fog ide-oda csúszkálni a cipődben.

Frissen őrölt kávé radírozáshoz

Sokkal hatásosabb használt kávéőrlemény helyett frissen őröltet használni a bőr radírozáshoz. Gazdag koffeinben, ami megemeli a bőrt és az antioxidánsok is jó hatással vannak rá.

Hirdetés

You may also like