Home Divat Frizura tippek 50 feletti nőknek, amivel legalább 10 évet letagadhatnak a korukból!

Frizura tippek 50 feletti nőknek, amivel legalább 10 évet letagadhatnak a korukból!

by Krisztina

Ha találunk egy szuper fodrászt, aki nem csak a divatnak, hanem arcformánknak, hajtípusunknak, és életkorunknak is megfelelő hajat vág, akkor bizony akár éveket is fiatalodhatunk.

Az alábbiakban olyan frizura típusokat mutatunk, melyek megfiatalítják azokat, akik már túl vannak a harmadik X-en.

Sokan azért idegenkednek a bretontól, mert azt hiszik, hogy nagyon nehéz bánni vele, és sok törődést igényel. Ha egyszer valaki profin levágta, akkor nem lesz bajunk vele többé. Azt mindenképp kerüljük el, hogy mi otthon igazítgassuk magunknak. Segítségével könnyebben elrejthetjük a ráncainkat, a homlokon levő bőrelszíneződéseket, sőt, a breton által a szemünk is sokkal hangsúlyosabb lesz. Legyen egyenlőtlen, aszimmetrikus, és laza, ugyanis egy határozott, keretes breton még csak hozzáad egy pár évet az életkorhoz.

Ha menedékesen van vágva a haj, akkor sokkal fiatalosabb, bohémabb, mint egy sablonos, “minden hajszál egyforma méretű”-típusú hajvágás.

Nem feltétlenül kell lemondani a hosszú hajról. Ha csak azért vágatjuk le a hajunk, mert idősebb korban már úgy illik, akkor ne tegyük. Egy kicsit természetesen kivágathatunk belőle, hogy rendezettebb legyen, és legyen valami formája, de nem kell egyből megválnunk a szép, egészséges, karakteres hajunktól. A teljesen egyenes hajúakat ilyenkor egy kevés hullámosításra is rá szokták beszélni a szakemberek.

50-en túl a rövid bob frizura a legelőnyösebb a legtöbb nő számára. Keressünk egy bob-szakértő fodrászt, hiszen azt sem mindegy, hogy ki, és hogyan vágja le. Azoknak a nőknek, akiknek magas a homlokuk, és vékonyszálú a hajuk nagyon előnyös lehet egy bob frizura. Életerővel tölt fel, és sokkal fiatalosabbá varázsolja az arcot.

Egy bob frizura nagyon változatos tud lenni, készülhet bretonnal, de akár breton nélkül is. Lehet asszimetrikus, vagy lépcsőzetes. Akár 5, 10 évvel is fiatalabbá varázsolhatja az ötvenes nőket.

A Garcon frizura nagyon népszerű az európai nők körében. Leginkább a lágy arcvonású, vékony nőknek áll jól. Kiemeli az arc vonásait, így azoknak előnyösebb, akiknek nincsenek mély ráncaik. Ha egy profi fodrász vágta, akkor elegánssá, és különlegessé varázsol.

Legyen szó bob, garcon, vagy pixie frizuráról, tudd, hogy ha a fodrászod is ezeket ajánlja, nyugodtan beválallhatod. Légy fiatalos, és energikus!

 

Hirdetés

You may also like