Home Érdekes! Egy 6 éves kisfiú meghökkentő gondolata: ez az oka annak, hogy a kutyák nem élnek addig, mint az emberek!

Egy 6 éves kisfiú meghökkentő gondolata: ez az oka annak, hogy a kutyák nem élnek addig, mint az emberek!

by Zsani

A mondás is úgy tartja, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Egy biztos, hogy ezek a kedves négylábúak teljesen belopták magukat az emberi szívekbe.

A legtöbb alkalommal feltesszük azt a kérdést, hogy az emberek megérdemlik-e a kutyákat? A kutyák nem kérnek semmit a sok dologért amit tőlük kapunk, beérik egy simogatással is. A kutyák már régóta társai az embernek, tehát ők az első genetikailag módosított organizmusok, csak a tudomány ezt így nem fejezi ki.

Az ebek puszta jelenlétükkel is képesek gyógyítani. Kevés ilyen ragaszkodó, együttérző, és szerető állattal találkozni. De ha ennyire kedvesek az emberrel, vajon miért nem élnek addig mint mi?

Egy 6 éves kisfiú megadta erre a választ:

A család állatorvost hívott az ír farkaskutyához, Belkerhez. A kutya tulajdonosai Ron, és felesége Lisa és gyermekük Shane nagyon kötődtek az állathoz, reménykedtek abban, hogy kutyájuk még élhet pár évet. Az állatorvos megállapította, hogy a kutya rákban szenved, és nincs sok ideje hátra.

A család és az állatorvos úgy, döntött az lesz a legjobb, ha elaltatják a kutyát, hogy már ne kelljen szenvednie.

A szülők szerették volna, ha kisfiuk és végignézi, és szerez ezzel valami tapasztalatot.

Másnap amikor megkezdték az altatást, a szülők szorítást éreztek a torkukban, de Shane nyugodtnak tűnt, szülei úgy hitték megértette mi történik.

Úgy tűnt a kisfiú teljesen elfogadta, hogy szeretett kutyája nem lesz többé.

A család Belker halála után csak ült és csendesen arról beszélgetett, vajon miért nem élnek a kutyák addig amíg az ember, ekkor Shane hirtelen megszólalt: “Én tudom miért!”

Riadtan néztek rá a szülei, de a választól még jobban megdöbbentek. Soha nem hallottak még ilyen megnyugtató magyarázatot.

A kisfiú azt mondta: “Az emberek megszületnek, hogy megtanulják hogyan kell jó életet élni, de nem mintha feltétel nélkül szeretnének és kedvesek lennének mindenkivel, nemde? A hatéves folytatta: Nos, a kutyák már tudják, hogyan kell ezt tenni, ezért nem kell olyan sokáig a földön maradniuk.”

Hirdetés

You may also like