Home Divat Szépségtippek, amikkel nem csak időt, de pénzt is spórolhatsz!

Szépségtippek, amikkel nem csak időt, de pénzt is spórolhatsz!

by Judith

A nők átlagosan 55 percet foglalkoznak a külsejükkel naponta. Úgy gondoljuk ez túl sok, ezért kerestünk néhány trükköt, amivel nem csak időt, de még pénzt is spórolhatsz magadnak.

 

 

Tartson tovább a körmöd

Nagyon szép tud lenni egy épített köröm, de ez a fajta manikűr gyorsan le tud nőni és mehetsz újra  körmösödhöz. Egy csillogó körömlakk azonban a segítségedre lehet, hogy ez később következhessen be.

 

Na hagyd, hogy leessen a gombod

Ha úgy érzed, hogy meglazult egy gomb az ingeden, kenj rá egy kis színtelen körömlakkot.

 

Hosszabítsd meg a szemhéjtusod életidejét

Ez a trükk nem minden tusnál működik, de reméljük a tiédnél igen! Amikor az applikátor már nem ad tiszta vonalakat, vedd ki és tedd vissza a másik végével. Máris új tusod lett!

 

Hajtogass jól, hogy könnyebb legyen a reggel

A reggeli ruhakeresés még egy shaolini szerzetest is fel tud bosszantani. Hajtogasd a ruháidat a képen látható módon és egy pillantás elegendő lesz, hogy kiválaszd a megfelelőt.

 

Kontúrozz gyorsan

Ha úgy gondolod, hogy a kontúrozás hosszú és kellemetlen, akkor szerezz be 2 alapozót: egy világosabbat és egy sötétebbet, mint az arctónusod. Rajzolj két 3-t az arcodra a képen látható módon és oszlasd el őket.

 

Tedd divatossá a hosszú övedet

Néha túl hosszúra sikerül az öv szabad vége és ugyan hagyhatod lógni, de van egy másik megoldás: kösd meg egy csomóba, ahogy a képen van. Igazán klassz!

 

Csinálj magadnak finomító ecsetet

Kényelmesen meg lehet vele tisztítani finoman az arcot a felesleges púdertől és festékportól. A hullámcsipesz segít, hogy 2 az 1-ben ecseted legyen.

 

Tartson tovább a parfümöd illata

Nem kell mindig magaddal cipelned egy üveg parfümöt. Elég, ha kensz egy kevés vazelint az adott bőrfelületre, majd arra fújod a parfümöt.

 

Tedd szabaddá a kezed hajszárítás közben

Keress egy helyet, ahová oda tudod rögzíteni a a hajszárítót.

 

Gyors megoldás pattanásra

Ha váratlanul megjelent egy pattanás a bőrödön, akkor vigyél fel rá egy kevés szemcseppet. Össze fogja húzni a hajszálereket és a pattanás azonnal lelohad.

 

Legyen gyorsabb a zuhanyzás

Ezentúl ne tölts időt azzal, hogy beállítsd a megfelelő hőfokot. Találd meg a legmegfelelőbb hőmérsékletet, jelöld meg egy vízálló filccel vagy ragasztóval a csaptelepen, ahogy a képen is látható és legközelebb csak a helyére kell állítanod.

 

Smink pillanatok alatt

Rajzold meg a szemöldöököd és kész vagy! Egyből ápoltabbnak érzed majd magad és olyan lesz, mintha tényleg viselnél sminket.

Hirdetés

You may also like