Home Egészség & életmód Inspiráló megjelenés: 2 rossz szokásával hagyott fel a 145 kilós nő, 80 kilótól szabadult meg!

Inspiráló megjelenés: 2 rossz szokásával hagyott fel a 145 kilós nő, 80 kilótól szabadult meg!

by Zsani

Az elhízást gyakran káros szokások okozzák. Ez a lány szembesült a hibákkal, felhagyott rossz szokásaival, és most egészséges és csinos testtel büszkélkedhet!

 

Jessica Beniquez másfél évvel ezelőtt bizony még minden egyes nap a gyorsétteremben étkezett és órákig nézte a televíziót.

” A kedvenc sorozataimat néztem az ágyban fekve. Csak ettem, dolgoztam és néztem a műsoraimat”-mondja a lány.

Mire betöltötte a 19-et már 145 kilót mutatott a mérleg.

Azonban egy évvel ezelőtt Jessica elhatározta: megteszi az első lépéseket a változás felé.

A túlsúllyal nehéz együtt élni, és még egészségtelen is, de ami ennél is nehezebb az az, hogy megváltoztassuk eddigi életvitelünket. Jessica azonban belevágott, és az ő története végül sikersztori lett, ő a példa arra, hogy igenis le lehet fogyni, ha igazán akarjuk és képesek vagyunk áldozatokat hozni.

Tehát amikor Jessica belekezdett ebbe az egészbe, 145 kiló volt.

Első lépésként Jessica azzal kezdte, hogy felhagyott káros és rossz szokásával: többet nem gyorséttermi ételeket fogyasztott. Lehet ez így teljesen könnyűnek tűnik, azonban Jessicának nagy nehézséget jelentett eddigi étkezési szokásainak megváltoztatása, számára nagy váltás volt ez az egész.

Jessica felállt a kanapéjáról, abbahagyta a műsorok órákig tartó bámulását, és ehelyett a YouTube-on található tréning videókat gyakorolta.

2016 elejéig Jessica csak otthonában edzett, de utána lemerészkedett az edzőterembe is, pedig addig esze ágában sem volt megfordulni egy ilyen helyen, hiszen korábban rettegett ettől. Ma már ez a kedvenc helye ahol szabadideje nagy részét tölti.

Napi két óra edzést iktatott be életébe, és természetesen az egészséges táplálkozást.

Jessica dokumentálja a testsúlyában bekövetkező változásokat a közösségi médiában, méghozzá az Instagramon, ahol ezeket a sorokat írta: “Jessica vagyok 21 éves, 162 centi, és lefogytam több mint 80 kilogrammot diéta és testmozgás segítségével. 145 kilóval vágtam bele ebbe az egészbe, jelenleg 60-70 kg között mozgok”

“Vannak még előttem akadályok, de már jó úton járok, csak foglalkoznom kell vele. Adjam fel? Soha!”

Jessica nem csupán fizikai átalakuláson vett részt, hanem mentálison is. Erről ezt mondja: “Soha nem gondoltam volna, hogy oda jutok ahol ma vagyok. Mindig rettegtem, de ma már van önbizalmam és rengeteg energiám. Olyan dolgokra vagyok képes, amire nem lehetnék, ha egy éve nem változtatok az életmódomon.”

Hirdetés

You may also like