Home Tuti receptek Sütőben sült fánk, amiből bármennyit ehetsz, egyszerűen nem árt az alakodnak!

Sütőben sült fánk, amiből bármennyit ehetsz, egyszerűen nem árt az alakodnak!

by Krisztina

Szeretnél olyan ínycsiklandó fánkot, amit büntetlenül és lelkiismeretfurdalás nélkül ehetsz, egyszerűen nem látszanak majd meg az alakodon az elfogyasztott falatok?

Ezt a fánkot a diétázók szerelmeseinek és a lusta háziasszonyoknak találták ki, akiket csak az riaszt el a fánk sütéstől, hogy sokáig kell mellette állni.

Hozzávalók:

  • 25 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt,
  • 5 dkg xilit v. eritrit,
  • 1 cs. sütőpor,
  • 25 dkg natúr joghurt,
  • 2 dl kókusz-, vagy mandula tej,
  • 2 tojás.

Elkészítés:

Alaposan keverjük össze csomómentesre az összes hozzávalót, majd öntsük a tésztát egy fánksütőbe.

Előmelegített sütőben 180 fokon körülbelül 15-20 perc alatt süssük készre.

Kiszedés előtt célszerű várni, amíg kihűl, könnyebb így kiszedni.

(Diétás kakaóporral megbolondíthatjuk a receptet, mi így készítettük!)

Jó étvágyat!

Hirdetés

You may also like