Home Egészség & életmód Személyiségteszt – Megmondom ki vagy!

Személyiségteszt – Megmondom ki vagy!

by Eszter

Az alábbi képről válassz egy fát, majd keresd meg a sorszámát, és megmondjuk, mit árul el rólad.

szemelyisegteszt

Ha az első képet választottad, akkor…

… igazi maximalista vagy, hiszen rengeteget dolgozol, hogy elérd a nagy álmaid. Önzetlen ember vagy, szívesen segítesz másokon, nagylelkű és erkölcsös személyiségnek ismernek a barátaid. Hiszel a szeretet erejében, így akkor sem csüggedsz, ha valaki összetöri a szíved. Tipikusan olyan ember vagy, aki képes örülni az élet apróságainak is, és mindig meg tudja becsülni azt, amije van.

Ha a második képet választottad, akkor…

… neked nagyon gyorsan pörög az agyad! Bárki rád mer bízni bármilyen sürgős munkát, mivel rögtön a megoldáson kattogsz. A kisugárzásodnak és az őszinteségednek hála a legtöbben megbíznak benned. Nagyon szórakoztató ember vagy, mivel remekül megy a sztorizgatás, még a legunalmasabb délutánokat is fel tudod dobni, ezért a barátaid nagyon kedvelnek.

Ha a harmadik képet választottad, akkor…

… a környezeted befelé fordulónak lát téged, pedig valójában csak a nagy társaságban nem érzed jól magad. Állandóan jár az agyad valamin, új ötletekkel, elképzelésekkel rukkolsz elő szinte egyik pillanatról a másikra. Nagyon művelt vagy, és szereted az olyan embereket, akik képesek elbeszélgetni veled az élet nagy dolgairól. Konoknak tűnhetsz, pedig csak azt teszed, amit helyesnek vélsz, még akkor is, ha ezt a környezeted nem tartja okos dolognak.

Ha a negyedik képet választottad, akkor…

… maga vagy az egyediség! Ha megkérdeznék a barátaidat, biztosan azt mondanák, nem ismernek még egy ilyen különleges személyiségű embert, mint te. Mivel nagyon filozofikus alkat vagy, szükséged van egy nagy adag személyes térre, hogy kiélhesd a kreativitásod, és elmélyülhess a gondolataidban. Sokan félreérthetik ezt, neked pedig rosszul eshet a meg nem értettség, mivel nagyon érzelmes vagy. Ismered az élet vidám és kevésbé szép oldalát is, így mindig tudod, honnan meríts erőt.

Ha az ötödik képet választottad, akkor…

… igazi vezető alkat vagy, szereted a kezedben tartani a gyeplőt. Magabiztos és önálló vagy, maximálisan hiszel magadban, ezért szinte bármit képes vagy véghezvinni. Mivel egy nagy adag önbizalom dolgozik benned, bármit valóra váltasz félelmek nélkül, a környezetednek pedig inspirációt nyújtasz ezzel. Őszinte vagy, és ezt másoktól is elvárod, mivel kemény vagy, és bírod a kritikát.

Ha a hatodik képet választottad, akkor…

… szelíd, kedves ember vagy, az emberek rögtön bizalmat táplálnak irántad. Rendkívül segítőkész vagy, így a barátaid mindig bizalommal fordulnak hozzád, ha gondjuk akadt. Mindenki nagyon jól érzi magát a társaságodban, mert szinte sugárzik belőled a pozitív energia. Maximalista vagy magaddal szemben, ezért mindig az önfejlesztést tartod a legfőbb célodnak. Szeretnél sokkal egyedibb lenni, mivel nagy szükséged van a szeretetre. Ez a szeretetéhség sokszor abban nyilvánul meg, hogy még olyanokhoz is képes vagy kötődni, akik nem viszonozzák az érzelmeidet.

Ha a hetedik képet választottad, akkor…

… te vagy a nyugodtság szobra. Sosem stresszelsz feleslegesen, így az esetek nagy részében halál nyugisan állsz a dolgokhoz. A barátaid mindig boldognak, kiegyensúlyozottnak látnak. Megértő, érzékeny személyiség vagy, aki szívesen meghallgatja mások problémáit. Ritkán ítélkezel, mivel úgy véled, mindenkinek van egy útja, amit járnia kell. Szereted a változatosságot, ezért szívesen ismerkedsz új arcokkal, vagy veted bele magad a legőrültebb kalandokba.

Ha a nyolcadik képet választottad, akkor…

… energikus vagy. Olyan típusú ember, aki tudja, mikor milyen viccet kell elsütnie ahhoz, hogy mindenkit megnevettessen. A spontaneitásod nagyon vonzó az emberek számára, ráadásul a lelkesedésed miatt olyan kalandokba keveredsz, amik örök emlékek maradnak. Nem sokszor jársz tévúton, igyekszel mindig önmagad maradni. Sokoldalú vagy, mivel sok minden érdekel, ha pedig valami különösen felkelti az érdeklődésed, hatalmas energiával veted bele magad a tanulásba.

Ha a kilencedik képet választottad, akkor…

… maga vagy az optimizmus. Szinte lehetetlenség letörni, mivel sajnálod az időt a szomorkodásra. Úgy gondolod, az élet egy megismételhetetlen lehetőség, ezért mindig tervezel valamit. A pohár nálad mindig félig tele van, ezzel a hozzáállással is működsz az életed minden területén. Büszke vagy a teljesítményedre, hiszen nem sokan képesek arra, amire te. Akit szeretsz, ahhoz nagyon kötődsz, így elég egyszer megszeretned valakit ahhoz, hogy megbocsájtsd a baklövését. Nem szereted a veszekedéseket, mivel úgy gondolod, az élet túl rövid ahhoz, hogy haragban kelljen lenned valakivel.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .