Ha szereted a csirkés csuszát, akkor ezért a receptért egyenesen megbolondulsz majd, annyira különleges!
Pár hónappal ezelőtt találtunk rá erre a mennyei receptre, amit azóta minden héten el kell készítenünk, ugyanis lehetetlenség betelni vele. Különleges ízvilága van, ahogy kész, szinte azonnal el is fogy, az egész család imádja. Ha szeretnéd megtudni mitől is annyira különleges, akkor készítsd el még ma, hamar kész és ellenállhatatlan!
Hozzávalók:
- 40 dkg csuszatészta
- só, bors
- 60 dkg csirkemell
- 6 dkg vaj
- 25 dkg trappista sajt (a fele füstölt is lehet)
- 3 dl tejföl
- petrezselyem
Elkészítés módja:
A tésztát főzzük meg sós vízben. A csirkemellet kockázzuk fel, sózzuk és borsozzuk meg, majd kevés vajon pirítsuk meg. Közben reszeljük le a sajtot, a tejföllel, a petrezselyemmel és a hússal együtt keverjük össze. Öntsük bele azt a vajat, amiben a hús sült. Vajazzunk ki egy tűzálló tálat, majd öntsük bele a tésztát, a tetejét pedig szórjuk meg reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 180 fokon körülbelül perc alatt készre sütjük.