Home Egészség & életmódEgészség 9 fájdalom, ami közvetlenül egy érzelmi állapottal kapcsolódik össze!

9 fájdalom, ami közvetlenül egy érzelmi állapottal kapcsolódik össze!

by Zsani

Az általános egészség nagyban függ a test és az érzelmek közötti kapcsolattól, amelyet a nyugati orvoslás nagyon elhanyagolt. A pszichológiai és fizikai kapcsolat nagyon erős, ezért nagyobb figyelmet kell fordítani erre az igaz tényre. 

 

Ezért bizonyos fizikai fájdalmakat határozunk meg, amelyek nagyon szorosan kapcsolódnak az élet pszichológiai aspektusához:

 

Fejfájás:

Általában a fejfájás az, amit a legtöbb esetben a mindennapi stressz okoz. Ezért próbáljon meg kikapcsolódni, hogy csökkentse a napi stresszt.

Nyakfájdalom:

Ebben az esetben a bocsánatkérést nehéz feladatnak tarthatja, ezért próbálja meg csak azokat a jó dolgokat látni, amelyeket élvezni tud.

Felső hátfájás:

Ez az érzelmi támogatás hiánya az életében. Lehet, hogy nem kedveli vagy nem kívánatosnak tartja magát, de nem szabad elriasztani, kijönni és dátumozni.

Alsó hátfájás:

Ha ilyen típusú fájdalmat érez, ez azt jelenti, hogy aggodalmai vannak a pénzügyeivel kapcsolatban. Talán ideje egy kis fizetésemelést kérni, vagy végrehajtani valamilyen pénzügyi tervet.

Vállfájás:

Ez a fajta fájdalom jelzi a súlyos érzelmi problémákat. A probléma megoldására kell koncentrálnia, és megosztania a terheket a szeretett emberekkel.

Fájdalom a könyökben:

Ez a jel, hogy változtatni kell az életedben, mivel a merev karok merev életet jelentenek. Kompromisszumokat kell meghoznia, és változtatni kell.

Fájdalom a kezekben:

Ez azt jelezheti, hogy elhanyagolt személy , ezért kénytelen lesz más emberekkel is barátkozni, vagy egyszerűen elindulni egy ebédre régi munkatársaival.

Fájdalom a csípőben:

Ez azt jelenti, hogy rendkívül óvatos ember vagy, főleg amikor új döntéseket kell hoznia az életedben.

Térdfájdalom:

Ez a fajta fájdalom azt sugallja, hogy nagy egóval rendelkező ember vagy, így rendkívül sokat gondolsz magadról. Ne felejtse el, hogy egy ember sem tud tökéletes lenni.

Hirdetés

You may also like