Home Egészség & életmód 7 ok, hogy miért nem találtad még meg a lélektársad

7 ok, hogy miért nem találtad még meg a lélektársad

by Judith

Sokan szenvednek a magánytól és mondhatni lehetetlennek tartják, hogy olyasvalakivel találkozzanak, aki pár randinál többre érdemes. Íme a 7 ok, ami közrejátszhat abban, hogy még nem nem találtad meg a lelkitársad?

 

7. Még mindig az előző párkapcsolatod miatt bánkódsz

Ez a fajta viselkedés távolságot szül közted és partnered között, mivel senki nem szeret második lenni és az ex féltékenységének oka lenni. Adj magadnak időt, nyugodj le és próbálj meg rájönni, hogy mit szeretnél valójában.

6. Túlzott elvárásaid vannak

Néhányan a herceget vagy hercegnőt várják, bár a való életben erre nem sok esély van. Először önmagadra koncentrálj. Ha bizonyos tulajdonságokkal rendelkező párra vágysz, előbb neked is rendelkezned kell az adott tulajdonságokkal.

5. Olyasvalakiről álmodsz, aki már foglalt

Természetesen bármi megtörténhet és nem is akarunk ítélkezni, de gondolj bele…el tudod képzelni, hogy olyan ember legyen a lélektársad, aki csalásra hajlamos?

4. Nem tudsz megbízni a másikban

„Mind egyformák!” „Mind ugyanazt akarják!” Gyakran halljuk ezt mindkét nemtől. Ne siettesd a dolgokat és ne akarj azonnal mindenkiben megbízni. Ugyanakkor ne is told el az embereket a túlzott bizalmatlanságoddal. Nem az ő hibájuk, hogy az exed, hogyan bánt veled a múltban.

3. Félsz a komoly párkapcsolatoktól

Az, hogy bizonytalan vagy, kiállod e a mindennapok egyhangúságának próbatételét, a tudatalatti félelem, hogy elveszted a személyes teredet vagy hogy túlságosan függésbe kerülsz a másiktól, olyan dolgok, amelyek falat húznak köréd és megfosztanak a lehetőségtől, hogy megtaláld az igazit. Próbálj megszabadulni ezektől a negatív gondolatoktól.

2. Kétségbeesett vágyat érzel arra, hogy kedveljenek

Másnak mutatkozni azért, hogy kedveljenek szintén nem célravezető. Légy önmagad! A megfelelő személy biztosan értékelni fogja ezt.

1. Túl sietős vagy

Sokan mondják: „ ketyeg a biológiai órám” és sokan minden második emberben képesek vélni felfedezni az igazit és szó szerint futnak utána. Ne oszd meg már az első randin, hogy milyen nevet szánsz a leendő gyermekednek. Ez még az olyanokat is megijesztheti, akik nem csak egy futó kalandra vágynak.

Hirdetés

You may also like