Home Egészség & életmód 4 természetes mód a szem alatti táskák ellen

4 természetes mód a szem alatti táskák ellen

by Brigitta

Segítünk, hogy minél hamarabb megszabadulhass tőlük! A szem alatti táskák azt jelzik, hogy felborult a bőröd folyadékháztartása.

A hajlam örökölhető, de akár a fáradtság vagy a párna anyaga is szerepet játszhat a kialakulásukban.

Reggeli mosakodás hideg vízzel

Reggelente moss hideg vízzel arcot, különös tekintettel a szemkörnyékre. A hideg azonnal megszünteti a lila duzzadást a szemed körül, nem mellesleg garantáltan felébredsz tőle.

Este mézes-vizes szempakolás

Esténként nagyszerű pakolást csinálhatsz magadnak mézből és vízből. Keverj össze fél pohárnyi vizet egy kanál mézzel, majd egy vattapamacsot márts az elixírbe és tedd a szemedre! Relaxálj így legalább 10 percig. A méz megakadályozza, hogy a szem alatti finom bőr megereszkedjen, megduzzadjon, amíg alszol.

Zöld tea filter

A karikák nagy ellensége a zöld tea. Jó trükk például az, hogy reggelente főzöl egy teát, a filtert nem dobod ki, hanem beteszed a fagyasztóba. Míg elkortyolgatod a zöld teát – ami egyébként belülről is rendkívüli szépítő hatással bír -, a filter jól lehűl, és már mehet is a szemed alá. Csodásan felfrissíti a tekintetet és szépíti a fáradt bőrt.

Krumpliszeletek

Ne feledkezzünk meg a krumpliról sem, ami a benne lévő keményítővel feszesíti a bőrt, tünteti el a petyhüdt bőrt a szem körül, simítja ki a ráncokat. Tegyél egy szelet burgonyát a szemed alá és volt-nincs karika.
Este ne egyél már sósat és figyelj az elegendő folyadék bevitelre is! Mindezekkel felvértezve sikerül majd eltüntetni a nemkívánatos karikákat.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .