Szeretnél olyan ínycsiklandó fánkot, amit büntetlenül és lelkiismeretfurdalás nélkül ehetsz, egyszerűen nem látszanak majd meg az alakodon az elfogyasztott falatok?
Ezt a fánkot a diétázók szerelmeseinek és a lusta háziasszonyoknak találták ki, akiket csak az riaszt el a fánk sütéstől, hogy sokáig kell mellette állni.
Hirdetés
Hozzávalók:
- 25 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt,
- 5 dkg xilit v. eritrit,
- 1 cs. sütőpor,
- 25 dkg natúr joghurt,
- 2 dl kókusz-, vagy mandula tej,
- 2 tojás.
Elkészítés:
Alaposan keverjük össze csomómentesre az összes hozzávalót, majd öntsük a tésztát egy fánksütőbe.
Előmelegített sütőben 180 fokon körülbelül 15-20 perc alatt süssük készre.
Hirdetés
Kiszedés előtt célszerű várni, amíg kihűl, könnyebb így kiszedni.
(Diétás kakaóporral megbolondíthatjuk a receptet, mi így készítettük!)
Jó étvágyat!