Home Tuti receptek Miután megláttam ezt a csirke sütési módszer, azóta nem csinálom másképp!

Miután megláttam ezt a csirke sütési módszer, azóta nem csinálom másképp!

by Brigitta

Hasselback burgonya világszerte elterjedt, és a legtöbben már ettünk belőle legalább egyszer. Nos ez a burgonya ennek a receptnek csak egy részlete, hiszen hol van még a spenót a csirke és a túró?

Mutatjuk:

Hozzávalók:

  • ¼ csésze túró
  • 1kg csirkemell
  • Paprika
  • Bors
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • 1¬½ csésze friss spenót

Ha mindez meg van kövesd az alábbi utasítást!

  • Melegítsük fel a sütőt 200 celsius fokra. Vegyünk egy serpenyőt és pirítsuk meg a spenótot az olivaolajon, majd süssük 3-5 percig percig a sütőben.  Adjuk hozzá a sajtot és alaposan keverjük el majd hagyjuk kihűlni.
  • Vágjuk be a csirke szeleteket kb. 1 cm vastagon, de ne végig! Tegyük a sült spenótos sajtot a csirke szeletekbe.
  • Tegyél egy kis borsot és sót, hozzá némi pirospaprikát a jobb íz miatt, majd tedd a sütőbe, és süssük körülbelül 20-25 percig, amíg a sajt el nem olvad.

Jó étvágyat!

Hirdetés

You may also like