Home Egészség & életmód Minden nap elvégezte ezt az arcmasszázst, egy hét múlva azt hitték plasztikáztatott. Hihetetlen! (videó)

Minden nap elvégezte ezt az arcmasszázst, egy hét múlva azt hitték plasztikáztatott. Hihetetlen! (videó)

by Krisztina

A Tanaka masszázs, a feltalálójáról Yukukok Tanakáról, egy 65 éves japán nőről kapta a nevét. A masszázshoz semmi másra nem lesz szükségünk, csupán a két kezünkre.

Ha jobban kényeztetni szeretnénk magunk, használhatunk egy kevés kókusz-, olíva-, vagy mandulaolajat. A gyakorlatokat könnyedén elsajátíthatjuk, hiszen nem túl bonyolultak.

Az elején néznünk kell közben a videót, de egy idő után már magától is menni fog. Alig tíz percet kell szánnunk magunkra minden nap, ennyi igazán jár mindenkinek. Közben hunyjuk be a szemünk, és lazítsunk, így egyszerre kényeztethetjük a testünk, és a lelkünk is. A masszázs során serkentjük a nyirokkeringést, és megszabadulunk a fölösleges méreganyagtól. Arcunk élettel teli, élénk, és fiatalos lesz, hiszen a vérkeringésünk is megélénkül.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .