Home Egészség & életmód Mely csillagjegy hogyan ássa alá kapcsolatait? Most kiderül!

Mely csillagjegy hogyan ássa alá kapcsolatait? Most kiderül!

by Judith

A párkapcsolat alapvetően kemény dió, de a csillagjegyek hatása is érvényesül bennük. Néha olyan zavaros lehet, tele különféle, egymásnak ellentmondó érzelmekkel, hogy az ember úgy érzi, könnyebb egyedül, mint egy olyasvalakihez kötve, aki semmibe vesz minket.

Ugyanakkor vannak olyanok, akik hajlamosan még egy jól működő kapcsolatot is tönkretenni örökös haraggal vagy hűtlenséggel. Íme, egy lista, amiben igyekeztünk rávilágítani, hogy a miért mennek tönkre egyes kapcsolatok és hogyan lehetne ennek elejét venni.

 

 

A Kos férfi hanyag és képes valami butasággal véget vetni egy jó kapcsolatnak

Jellemzően olyan, aki magát és másokat is könnyen bajba kever. Az első, aki képes lerombolni egy romantikus kapcsolatot. Ha a Kos férfi egészséges kapcsolatot szeretne ápolni, akkor meg kell tanulnia hallgatni a partnerére és nem csak állandóan azt csinálni, amit akar.

 

A Kos nő, aki könnyen elunja magát és valaki más karjaiban végzi

Hajlamosak mindig uralni minden szituációt és ezzel könnyen lerombolják kapcsolataikat. Néha még a kapcsolat virágzása előtt képesek drámát csinálni a semmiből. Ezzel a jó srácokat is elüldözik.

 

Az Ikrek pasik örökös megcsalók, ami a kapcsolat bukását okozza

Mivel hihetetlenül megbízhatatlanok és felelőtlenek, nem meglepő, hogy könnyen lerombolják a kapcsolatot. Híresek a hűtlenségükről és nem szoktak romantikus kapcsolatban lenni. Az a nő, aki Ikrek férfival van, rendszeresen azon kattog „Vajon igazat mond?”, „Kivel volt?”, „Hová megy?” Ha megbízható partnerre vágysz, keress más csillagjegyet.

 

Az Ikrek nők kifejezetten megbízhatatlanok, ami megnehezíti, hogy velük maradjon valaki

Az Ikrek nőknek két arca van, az egyik vidám és szórakoztató, a másik negatív. Törekednek arra, hogy csak a jó oldalukat mutassák, de ez nem tart örökké. Ha valaki nem viseli jól, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan, az könnyen belebukik a kapcsolatba. Azonban ha ez napvilágra kerül, az Ikrek nő igyekszik mindent megtenni, hogy elfogadja önmagát és rátaláljon az igazira.

 

A Nyilas férfi inkább az egyéjszakás kalandok híve, semmint a hosszú távú kapcsolatoké

Igazán érzéketlen tud lenni partnere érzéseivel szemben és nyerssége miatt könnyen tönkreteheti kapcsolatait. Sokszor a partnere kezdeményezi a szakítást, mivel neki nincs meg a bátorsága hozzá, nem számít, mennyire rosszul működnek a dolgok.

 

A Nyilas nő képes aláaknázni minden egészséges kapcsolatot

A Nyilas nő önzetlenségéről ismert és bár a párját a magasba emeli és támogatja, hogy a legjobbat hozza ki magából, ezt önmagával már képtelen megtenni. Nem tudja elhinni, hogy megérdemli a szerelmet, ezért bármilyen férfit képes elüldözni magától.

 

A Halak pasi virágról virág száll

Könnyen beleugrik egy kapcsolatba és bár az érzelmeit nem adja ki, mégis képes intimitásra. Szereti a kezdeti izzást és szenvedélyt, de amint a valódi kapcsolat kezdetét venné, lelép, mert nem tudja kezelni az érzéseit. Így ugrál egyik partnerről a másikra és belül lényegében egyedül marad.

 

A Halak nő túl korán megy bele egy kapcsolatba, nem tudván, hogy a férfi a megfelelő e

Anélkül, hogy jobban megismerné partnerét, gyorsan kapcsolatba bocsátkozik olyannal, aki aztán könnyen meg is bánthatja, azáltal, hogy nem passzol eléggé. Adj időt az ismerkedésnek.

 

A lobbanékony és merész Skorpió nem az ideális társ típus, a saját feje után szeret menni

Egy Skorpióval együtt lenni olyan, mint egy drámában élni. Nagyon lobbanékony és nem mindenki képes elviselni a szélsőséges megnyilvánulásait. A vele való kapcsolat nagyon labilis, tekintve az érzelemkitöréseit. Meg kell tanulnia kontrollálni az érzelmeit, ha egészséges kapcsolatra vágyik.

 

A Skorpió nő mérgező tud lenni, mivel nagy hangulatingadozásai vannak

Mivel egy kapcsolatban hajlamos mindent magára venni, ezért a legtöbb férfi számára túl érzelgős. Hajlamosak félreértelmezni a párjuk szavait és tetteit és úgy érezhetik, hogy nincs meg a megfelelő kommunikáció közöttük. Végül, ha érzelmileg még nem is szakadtak el, fizikailag véget vetnek a kapcsolatnak.

 

A Mérleg férfi túlagyalja a dolgokat és ezzel teszi tönkre a kapcsolatot

Magasra teszi a lécet a párjával kapcsolatos elvárásaival. A csillagokat is lehozza az égről, de ugyanezt visszafelé is elvárja. A valamit valamiért elv az, ami megronthatja a kapcsolatait. Csak pár csillagjeggyel passzol. A hiúsága ellenére képes hosszú párkapcsolatban élni, ha megtalálja a tökéletes párt magának.

 

A Mérleg nő nem teljesen őszinte egy kapcsolatban

A Mérleg nő szerelmes a szerelembe és romantikába. Könnyen vált partnert és szökell egyiktől a másikig. Hajlamos a hűtlenségre, mivel könnyen elunja magát és csillapíthatatlan szabadságvágya van. Ha a dolgok komolyra fordulnának, már tovább is lép.

 

Ha elárulsz egy Szűz férfit, örökre elvesztetted

A Szűz pasi mindig a lélektárást keresi és nem áll meg amíg meg nem találja. Úgy érzed mellette, hogy te vagy a legszerencsésebb nő, mindaddig, amíg el nem árulod. A tökéletességet keresi és mondhatni mindennel elég kritikus.

 

A Szűz nő az okoskodásával rontja el a kapcsolatait

A lenyűgöző jellemmel és adottságokkal rendelkező Szűz nőnek még a stílusérzéke is kiváló és az élet minden területén a tökéletességre törekszik. Nagyon szervezett és rendezett. Ez rányomhatja a bélyegét a kapcsolataira. A partnere ezt nem viseli könnyen és hiányolj a spontaneitást. Még egy Szűz férfi sem biztos, hogy megfelelne az elvárásainak.

 

A ragadós Bika férfi nem az a típus, aki véget akar vetni a dolgoknak

Tipikusan nyugodt és összeszedett, mindaddig, amíg a zöldszemű szörny fel nem üti a fejét. Ekkor egy tejesen más emberré változik, mivel a Bika szereti partnerét és esze ágában sincs osztozni senkivel. Olyan élénk fantáziája van, hogy ezzel képes kiborítani a partnerét. Azonban a nap végén a hálószobában mindig igyekszik rendbe hozni a dolgokat.

 

A Bika nő passzívsága elronthatja a jó dolgokat

Azáltal, hogy a párjának nem sok tere van hibázni, a Bika nő a lehetséges lélektársát is képes elüldözni maga mellől. Nagyon szerelmes, szenvedélyes és melegszívű tud lenni, de ezt képes túlzásba is vinni. Rugalmasabbnak és megértőbbnek kellene lenned a pároddal és nem fennakadni azon, ha valamit elsőre nem tökéletesen csinál.

 

A Vízöntő férfi olyan lusta, hogy nem is akarna tönkretenni egy kapcsolatot

Olyan nemtörődöm, hogy inkább megállás nélkül a kedvenc sorozatát nézi, semmint azon gondolkodjon, mi lehet rossz a kapcsolatban. Őszinte a partnerével és soha nem szándékozik bántani senkit, nemhogy a párját. Ha valakit megszeret, a kapcsolat sokáig kitart. Ő az, akinek nincs gondja az elkötelezettséggel.

 

A szélsőséges Vízöntő nőnek nincs olyan oldala, ami a partnere számára nehezen elviselhető lenne

Nem lehet beskatulyázni, varázslatos mégis stabil és nem akar megfelelni másoknak. Nincs olyan akadály, amit ne tudna kezelni. Ha szerelembe esik, nem ő lesz az, aki spontán véget vet a kapcsolatnak.

 

A Bak férfi szívéhez nehéz megtalálni a kulcsot, de ha sikerül, nagyon mélyen tud szeretni

Reménytelenül romantikus típus, aki ha megtalálta az igazit, nem engedi, hogy bármi lerombolhassa, ami kettejük között van. Az, ahogyan próbálja megvédeni magát a sérülésektől, néha azt eredményezi, hogy őt hagyják el azért, mert nem képes kinyitni eléggé a szívét.

 

A Bak nő ragaszkodik a rutinhoz az élete minden területén, beleértve a szerelmet is

Ez nem azt jelenti, hogy nem hajlandó semmit újat kipróbálni, de föld jegy lévén a stabilitás nagyon fontos számára, amivel képes elérni a kitűzött céljait. Annak érdekében, hogy ez a kapcsolatát ne károsítsa, képes, hogy havonta legalább 1x valami újjal próbálkozzon meg. Szoros köteléket alakít ki a partnerével.

 

Az Oroszlánról férfiről azt gondolnád, hogy szingli akar lenni, de valójában szereti a kapcsolatot

Ha az Oroszlán nem büszke a partnerére, akkor tovább keresi a szerelmet. Ez nem azt jelenti, hogy nem akar kapcsolatban élni. Épp ellenkezőleg, imádja megosztani az élményeit a partnerével. Ha megtalálja az igazit, azzal szeret hencegni. Nem jellemző, hogy egy jó kapcsolatot lerombolna.

 

Az Oroszlán nő vágyik a figyelemre

Igazi kihívás egy Oroszlán nővel az élet. Még ha olyan boldoggá is tesz, mint senki más azelőtt, tudnod kell, hogy ezért teljes figyelmet követel. Olyan erős párra van szüksége, aki úgy fogadja el, ahogy van és tudja kezelni az őszinteségét.

 

Ha a Rák féri, szerelembe esik, az hosszú távra szól

Ha szerelembe esnek, az komoly szerelem és komoly partnerre vágynak. Fantasztikus hallgatóság és nagyon jó motiváló erő partner számára. Nagyszerű humorérzéke van, és esze ágában sincs egy olyan kapcsolatot lerombolni, amiben jól érzi magát. Gyakorlatilag bármelyik nőt meg tudják szerezni és csak akkor szinglik, ha úgy akarják.

 

A Rák nő szíve aranyból van és a legfagyosabb embert is képes felolvasztani

Fantasztikus partnerek. Persze vannak érzelmi hullámvölgyeik, de soha nem rombolnának le egy jó kapcsolatot és semmi rosszindulat nem lakozik bennük. Család centrikus típusok és melegséget visznek a kapcsolataikba.

Hirdetés

You may also like