Home Tuti receptek Íme titkos trükk: ezt keverd a panírhoz, hogy finom ropogós legyen a rántott hús!

Íme titkos trükk: ezt keverd a panírhoz, hogy finom ropogós legyen a rántott hús!

by Krisztina

Ha eddig nem sikerült rájönnöd, hogy hogy készítsd el úgy a rántott húst, hogy a panírja végig ropogós maradjon, akkor az alábbi nagyon egyszerű trükk téged is meglep majd!

A rántott hús az az étel, amit egyszerűen nem lehet megunni, hiába készül el hétről-hétre minden családban, kicsik és nagyon örök kedvence marad.

A panírozás titkaival azonban még nem foglalkoztunk!

Hozzávalók:

  • csirkemellfilé
  • liszt
  • tojás
  • só, bors
  • kruton (levesbetét)
  • sütéshez olaj

Elkészítés:

Vágd fel kb. 2 ujjnyi vastagságúra a csirkemelleket, a liszthez pedig add hozzá a sót és a borsot.

Verd fel habosra a tojásokat, a leves betéteket pedig törd durva morzsává.

A panírozást a megszokott sorrendben végezd: liszt, tojás, krutonmorzsa, majd forró olajban süsd aranybarnára őket.

Ne felejtsd el papírtörlőre tenni, hogy a fölösleges olaj felszívódjon.

 

Hirdetés

You may also like