Ha eddig nem sikerült rájönnöd, hogy hogy készítsd el úgy a rántott húst, hogy a panírja végig ropogós maradjon, akkor az alábbi nagyon egyszerű trükk téged is meglep majd!
A rántott hús az az étel, amit egyszerűen nem lehet megunni, hiába készül el hétről-hétre minden családban, kicsik és nagyon örök kedvence marad.
A panírozás titkaival azonban még nem foglalkoztunk!
Hozzávalók:
- csirkemellfilé
- liszt
- tojás
- só, bors
- kruton (levesbetét)
- sütéshez olaj
Elkészítés:
Vágd fel kb. 2 ujjnyi vastagságúra a csirkemelleket, a liszthez pedig add hozzá a sót és a borsot.
Verd fel habosra a tojásokat, a leves betéteket pedig törd durva morzsává.
A panírozást a megszokott sorrendben végezd: liszt, tojás, krutonmorzsa, majd forró olajban süsd aranybarnára őket.
Ne felejtsd el papírtörlőre tenni, hogy a fölösleges olaj felszívódjon.