Home Csináld magad Dobsz egy hátast, ha megtudod mire használhatod még ezt a női dolgot!

Dobsz egy hátast, ha megtudod mire használhatod még ezt a női dolgot!

by Krisztina

Ha eddig azt hitted, hogy a tisztasági betét csupán a női dolgokra szolgál, akkor tévedtél, az alábbiakban eláruljuk miért!

Vágj kisebb darabokra egy tisztasági betétet és nézd meg mennyi mindenre alkalmazhatod még! Nekünk leesett tőle az állunk!

1. Lábbelibe

Ha a te életed is megkeseríti a lábizzadás, akkor elérkezett az ideje annak, hogy megszüntesd ezt egy tisztasági betéttel. Egyszerűen fogj meg egy egész betétet és tedd a papucsodra vagy a cipődbe és miután már átázott egyszerűen fog meg és cseréld ki. Imádni fogod ezt a módszert!

2. Edzés közben

Egy híres fitnesz edző találta ki ezt a módszert, aki edzés közben a fejpánt alá ragasztott egy tisztasági betétet. Ez kívülről semmilyen látszatot nem kelt, a verejtéket pedig tökéletesen magába szívja.

3. Sebre

Ha egy nagyon vérző sebről van szó, amit hirtelen nem tudunk és nem is szeretnénk ruhával bekötözni, akkor egyszerűbb, nedvszívóbb és higiénikusabb megoldás egy tisztasági betéttel letakarni az érintett testrészt.

4. Szoptatás

Sok kismama, aki szoptat, gyakran tapasztalhat szivárgást a mellből, ami akár képes átáztatni a melltartót és így kellemetlen helyzetet is kialakítani. Bár már lehet kapni erre megfelelő melltartó betéteket, de ezt helyettesíthetjük tisztasági betéttel is. Vágjunk egy kisebb darabot a melltartóba és ha átázott egyszerűen cseréljük ki.

5. Hónalj alá

Egy stresszes, izzasztó nap után bizony még a legjobb izzadásgátló mellett is meg lehet izzadni. Ha a nap végére azonban még nincs lehetőségünk egy zuhanyra, akkor a tisztasági betét segít felfrissíteni a hónaljat. Helyezzük a ruhára úgy, hogy a nedvszívó része a hónaljra simuljon. Ha úgy érezzük, hogy átázott, egyszerűen cseréljük ki!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .