Home Csináld magad Listerint csepegtetett egy vattára, majd átdörzsölte a hónalját. Ezektől az ötletektől eldobod az agyad!

Listerint csepegtetett egy vattára, majd átdörzsölte a hónalját. Ezektől az ötletektől eldobod az agyad!

by Brigitta

Listerine szájvizet a száj higiéniájának megőrzése érdelében használunk, de csak kevesen tudják, hogy menyi minden másra is hatékony lehet.

Miért Listerine?

A fő feladata az, hogy tisztítsa a szájüreget, de az alkotói másra is gondoltak, arra, hogy univerzálisan használható legyen. Eredetileg az operációknál alkalmazták dezinfekcióra.

A hatékony hozzávalóknak, mint a tömjén, alkohol és eukaliptusz, köszönethető, hogy ilyen széles a felhasználási módja.

Nézzék meg a következő listát és inspirálódjanak.

1.Dörzsöljék be vele a hónaljukat

Már voltak olyan helyzetben, amikor izzadtak és az izzadságátlójuk nem volt pont kéznél? Ekkor segít a Listerine, mert nagyon hatásos a szagok ellen. Öntsenek egy picit egy vattakorongra és dörzsöljék meg vele a hónaljukat.

2. Mártsák bele a lábukat

A szájvíz nagyon jó megoldás a lábgomba ellen. Készítsenek el egy lábfürdőt és adjanak hozzá szájvizet. Hagyják 30 percig belemártva lábukat és relaxáljanak. Komolyabb gombásodás esetén adjanak hozzá fehér ecetet is.

3. Öntsék bele a vécébe

Ne higgyék, hogy így kidobják a pénzüket, de a valóság az, hogy a listerine a vécét kitisztítja, szagosítja és ragyogó csillogást ad neki. Minden, amit tenn kell vele, az, hogy egy kis adagot önt a vécébe és kitisztítja a vécékefével.

4. A viszketés ellen a rovarcsípés után

Furán hangzik, de ha a rovarcsípést bekenik listerinel, az megállítja a viszketést és így enyhíti a fájdalmat.

5. Szabaduljon meg a korpától

Valakinek ez az információ meglepő, de a listerinet azelőtt korpaellen árulták. Dörzsöljék bele a fejbőrbe, fedjék le a hajat törülközővel és hagyják hatni 10 percig. Ezután mossák meg a hajukat a szokásos samponjukkal.

6. Segítsen a kutyusának a bolhák ellen

A drága készítmények helyet, próbálja ki a bolhák ellen a listerint. Ez egy nagyszerű alternatíva, veszélyes kémiai szerek nélkül. Próbálják összekeverni a listerint a kutyasamponnal, mert így is hatásos.

7. Szabaduljon meg a pattanásoktól

Ha már mindent kipróbáltak a pattanások ellen és semmi sem segített, próbálják ki a listerint. Tegyék vattakorongra és töröljék át a pattanásokat reggel és este néhány napon át.

8. Merítsék bele a fogkeféjüket

Úgy ahogy a listerine harcol a baktériumok ellen a szájüregben, úgy harcol a fogkefén is. Öntsön a pohárba szájvizet és merítse bele a fogkeféjét. A reggeli higiénia így biztosítva lesz.

9. Permetezzék meg vele a TV vagy monitor képernyőjét

Az emberek azt gondolhatják önökről, hogy megőrültek, hogy listrerinel permetezik a képernyőjüket, de eltávolítja az összes piszkot róla. Spricceljék rá, töröljék le az összes lenyomatott és piszkot róla.

10. Dobja a szemetesbe

Mindenki tudja, hogy a szemét egy idő után elkezd bűzleni. Megelőzhető a büdös szemetes, tegyen a szemetes aljára egy papírtörölközőt, amelyet lesterinbe beáztatnak. Így elkerülhetők a kellemetlen szagok.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .