Home Egészség & életmódEgészség B17 vitamin az igazi ellenszer a rák ellen!

B17 vitamin az igazi ellenszer a rák ellen!

by Brigitta

Barackmag és a rák összefüggése. Titkolnák a mag hatékonyságát?

Azt gondolhatnánk, hogy akik gyümölcsöket, magokat fogyasztanak mint az alma, barack vagy cseresznye, azok mérgezik magukat a magok ciánid tartalma miatt. Kicsit ellentmondásos ez a kémiai vegyület, de a legújabb kutatások szerint bizony fontos szerepet tölt be a rák ellenszereként.

Ernst Theodor Krebs biokémikus fedezte fel az 50-es évek elején az új molekulát s laetrilnek vagy amigdalinnak, más néven B17-vitaminnak nevezte el. Kutatásai azzal kapcsolatban indultak, miszerint számos olyan népcsoport él a Földön, akik körében a daganatos betegség ismeretlen fogalom. A magyarázatot az általuk elfogyasztott nagy mennyiségű sárgabarackmagban vélte felfedezni.

Paul Reid ausztrál úriembernél egy ritka gyógyíthatatlan rákot azonosítottak, majd kemoterápiával kezelték, de a rosszullétek és a mellékhatások miatt az alternatív megoldások felé nyitott.

Elkezdett minden nap egy sárgabarack magot fogyasztani 30 napon keresztül.  Állapota folyamatosan javult és ma 68 évesen (13 évvel a rák diagnosztizálása után!) úgy véli, hogy nem vagyunk halhatatlanok, de sokat tehetünk azért, hogy élhessünk.

A mai napig minden nap elfogyaszt egy barackmagot a szigorú vegan étrendjébe illesztve.

A barackmag túlzott bevitele ellentétes hatással jár mint a fent említett esetben.

Naponta maximum 1 magot szabad fogyasztani, említik a szakemberek.

Forrás

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .