Megkívántál egy kis desszertet, de a nagy melegben nem szeretnél sütögetni? Íme egy sütés nélküli fantasztikus édesség, amely 15 perc alatt kész is!
Hozzávalók:
- 45 dkg háztartási keksz
- 2 csomag vanília ízű Dr. Oetker – főzés nélküli krém
- 6 dl tej
- 2 dl habtejszín
A tetejére:
- 15 dkg étcsokoládé
- 1 teáskanál vaj
Elkészítés:
Készítsük el az utasítások szerint a főzés nélküli krémet.
Verjük fel a tejszínhabot, majd adagoljuk a krémhez.
A kekszet osszuk három részre: egy adagot a tepsi aljára tegyünk, úgy, hogy azok szorosan helyezkedjenek el.
A krémet osszuk ketté, majd kenjük rá az előzőleg lerakott kekszrétegre.
Adagoljuk a kekszre a második adag krémet, és a megmaradt keksszel borítsuk be.
Olvasszuk fel a csokoládét, majd adjuk hozzá a vajat. Ha ezzel megvagyunk, kenjük rá a sütemény tetejére.
Legalább 2 órára helyezzük be a hűtőbe, hogy a keksz kellően megpuhulhasson.