Home Egészség & életmódEgészség 4 jele annak, hogy tested színültig van mérgekkel!

4 jele annak, hogy tested színültig van mérgekkel!

by Zsani

A szervezet alapesetben képes felvenni a harcot a toxinokkal, de a helytelen táplálkozás és az elégtelen testmozgás következtében a méreganyagok egy része nem tud eltávozni, és egyre csak újabb káros anyagok halmozódnak fel benne.

1. Élettani szükségletek

Gyakran kell a mosdóba menned? A megnövekedett pisilési inger egyértelműen arra utal, hogy tested tele van méreganyagokkal. De ne félj, szervezeted ily módon próbál megszabadulni tőle.

Ha ilyen jellegű problémád van, igyál több folyadékot, teázz és fogyassz probiotikumokat a bél mikroflórája teljesítményének javítására, hogy gyorsabban tudjon méregteleníteni a szervezeted.

2. Kellemetlen lehelet

A rossz szájszag egyértelműen azt jelzi, hogy tele van a szervezeted méreggel. Ilyenkor a gyomrod és a májad nem képes feldolgozni minden toxint.

A méregtelenítés mellett a rossz lehetettől is meg kell szabadulnod – tisztítsd meg a nyelvedet naponta többször és egyél sok petrezselymet, mely természetes méregtelenítő és a szájban lévő kellemetlen illatokat is elnyeli.

3. Zavarnak bizonyos illatok

A parfümökre és a füstre adott súlyos reakciók és a szervezetedben lévő méreganyagok miatt vannak. Ha tele van a szervezeted toxinokkal, túl érzékennyé válsz a szagokra (még az illatokra is). Ha a májad nem képes megszabadulni a mérgektől fejfájással, hányingerrel reagál.

A tövis- és pitypang tea segítheti a gyorsabb méregtelenítési folyamatot. Másik lehetőségként próbáld ki a hagyományos ricinusolajat.

4. Nem tudsz fogyni

Annak, hogy valaki nem tud lefogyni, számos oka lehet: a hormonok, a helytelen táplálkozás és természetesen a vérben lévő méreganyagok. Számos toxin – mint a dioxinok és néhány növényvédő szerek, megkötik a zsírt a szervezetben és megakadályozzák annak kiürülését.

Győződj meg arról, hogy egészséges életmódot folytatsz, rendszeresen tisztítsd meg szervezetedet, és fogyasztani egészséges ételeket. Így mind a túlsúlytól, mind a toxinoktól megszabadulhatsz.

Forrás

Hirdetés

You may also like