Home Egészség & életmód 4 férfitípus, akikért megőrülnek a nők

4 férfitípus, akikért megőrülnek a nők

by Krisztina

A férfiak is különbözőek, akárcsak a nők, azonban van egy dolog amiben minden nő egyet ért: a szexi pasi igen is szexi!

Ha csoportosítani kellene a férfiakat, akkor az alábbi 4 kategóriát lehetne létrehozni, amiben olyan férfiak sorolhatóak, akikért megőrülnek a nők.

Lássuk melyek ezek!

Romantikus

Az érzéki és érzelmes férfinak ugyanis nemcsak a női szívhez van kulcsa, de egyszerűen tudja, hogyan kell rózsaszínre festeni a világot. Mellette nem csoda, ha gondolákat képzelsz a Liszt Ferenc térre, és a lábad előtt szárnyra kapó galambokat is bűbájosnak találod. A romantikus férfi nem csak úgy egyszerűen karon ragad, és felrángat a Normafára, mert neki éppen oda szottyant kedve kirándulni, ő kipuhatolja, mire vágysz, és a lehető legtökéletesebb pillanatban visz el. Ráadásul még a gyertyafénytől sem riad meg, ő tehát az a ritka pasi, aki még a legérzékibb női praktikákat is értékelni tudja, ugyanis férfi létére van érzéke az ilyen finomságokhoz.

Idősebb

Az idősebb pasi már megengedheti magának azt a luxust, hogy ne fusson utánad, hiszen megtett ő már épp elég kört. Éppen ettől lesz azonban olyan ellenállhatatlanul vonzó, hogy a füle mögött érzed a régi szerelmek illatát, az átszeretkezett éjszakák bujaságát, egyszóval egy körmönfont nőcsábász minden vonzerejét. Ezért aztán ő még az ajtóig sem jut el, nem csönget, nem is kopogtat, egyszerűen csak a ház előtt vár a kocsijában ülve, dudál, és te már kapod is a táskádat, és rohansz.

Nőcsábász

Aki pedig viccelődés nélkül is a legtöbb fejfájást okozza, összetört szíveket hátrahagyva maga mögött, az nem más, mint a huncut nőcsábász. Biztos lehetsz benne, hogy gondosan pimaszra fésült frizurájával éppen akkor toppan be az éjszakádba, amikor friss szerelmi bánatodat beszéled ki a barátnőiddel. Mire szemezni kezdetek, már éppen megfogadtad, hogy többet nem követed el ugyanazt a hibát, és nem hiszel a nőfaló csábítóknak, de észre sem veszed, és tíz perc múlva már a karjaiban tart.

A férfi
Míg azonban egyeseknek csak az egyre szaporodó fehér hajszálak és a gondos vadászattal töltött facér évek hozzák meg a vonzerőt, addig ott van a határozott, férfias pasi, aki még másnaposan, borotválatlanul is ellenállhatatlan, sőt. Rá kell döbbennie az ember lányának, hogy ez a típus valójában ilyenkor tündököl teljes fényében, és ekkor a legvonzóbb. Mint Bruce Willis, aki mocskosan és véresen, a mentőautó hátsó ülésén kapja meg a kilencvenpercnyi férfias küzdelemmel kiérdemelt csókját. Az ilyen emberrel együtt élni borzasztó, mert, ha nem teszel valamit, egy idő után kilakoltatnak benneteket a sörösüvegek, de amíg az ágyhoz hozzáfértek, garantáltan nem lesz okod panaszra. A férfias pasi határozott, így a vitában nem sok esélyed van ellene, de abban biztos lehetsz, hogy az ölelése tüzesebb, mint bárki másé.
Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .