Home Egészség & életmód Zavarba jött, amikor egy idegen megfogta a kezét. Amikor megtudta miért, nem eresztette.

Zavarba jött, amikor egy idegen megfogta a kezét. Amikor megtudta miért, nem eresztette.

by Judith

Amikor a 21 éves Godfrey Cutto egy szokásos délutánon felszállt a hazafelé tartó buszára, valami olyasmi történt, amire először nem is tudta, hogyan reagáljon. Ahogy épp egy szabad helyre leült, egy férfi indítványozta, hogy fogjon vele kezet.

 

Habár meglepődött, Godfrey szívesen kezet fogott vele, de a férfi nem engedte el a kezét. „Tovább fogta a kezeme. Először azt hittem, hogy ugrat, de rájöttem, hogy csak nyugtatásra vágyott.” Kiderült, hogy a neve Robert és fogyatékkal élő. A buszúton szorosan fogta Godfrey kezért és ráborult, mintha a legjobb barátok lennének.

Valaki készített róluk egy fotót, ami futótűzként terjedt a Facebookon. Hamarosan Robert egyik családtagja felvette a kapcsolatot Godfrey-val és megköszönte a kedves gesztus. Elmagyarázta, hogy Robertnek szélütése volt és siket is és valószínűleg az ismeretlen helyzettől megrémült és szüksége volt valakire, aki megnyugtatja.

Godfrey a buszon maradt Robert-tel az utolsó megállóig. Az a gesztus, amit tanusított példa mindannyiunk számára.

Oszd meg ezt a történetet te is és próbálj segíteni ott, ahol szükség van rád. A legkisebb gesztus is megvltoztathat egy életet.

Hirdetés

You may also like