Home Csináld magad Vágj el egy műanyag flakont, majd körbetekeri az alját madzaggal. Nézd meg mi “sül ki” belőle, hihetetlen!

Vágj el egy műanyag flakont, majd körbetekeri az alját madzaggal. Nézd meg mi “sül ki” belőle, hihetetlen!

by Krisztina

Az utóbbi időben nagyon sok érdekes és hasznos videó látható az interneten, amiben jobbnál jobb, kreatív ötleteket sajátíthatunk el.

Egy műanyagflakont félbevágtak az alsó részére pedig elkezdtek madzagot tekerni. Mikor kész lettek vele, valami egészen fantasztikus végeredményt kaptak.

Amit ha megláttok azonnal megtetszik majd. Főleg akik szeretik a növényeket.

De ez csak egy ötlet a tízből. Mert utána amik még következnek attól igencsak meglepődtök majd. Most megmutatjuk, hogy hogyan lehet egyszerűen és kreatívan újrahasznosíthatni az üres műanyagflakonokat. Egytől egyig minden ötlet el fog titeket varázsolni, hisz szebbé tehetitek egyszerűen az otthonotokat.

Ráadásul saját magatok készíthetitek el, így még egyedi is lesz. Megmutatjuk például azt is, hogy mit készíthettek egy rossz farmernadrág szárából ha egy üres műanyagflakonotok és némi ragasztótok is van otthon. Próbáljátok ki, hisz egyszerű de nagyon szuper!

Íme a videó:

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .