Home Csináld magad Új a cipőd? Íme 5 tipp, ami segít betörni vízhólyagok nélkül!

Új a cipőd? Íme 5 tipp, ami segít betörni vízhólyagok nélkül!

by Krisztina

Mindenki rémálma, amikor vásárolunk egy gyönyörű új cipőt és alig várjuk, hogy viseljük, azonban már előre érezzük a vízhólyagok kellemetlen, fájdalmas érzését.

Nem kell azonban megvárnod, amíg a legelső használattal törik be a cipőd, ugyanis az alábbi 5 tippel vízhólyagok nélkül is elérheted a kényelmes viseletet!

  1. Zokni

Vedd elő a legvastagabb zoknidat, húzd a lábadra és vedd fel a cipőt. Lehet kissé nehezen fél majd bele a lábad, de gondolj arra, hogy minden milliméter egyre távolabb visz a vízhólyagoktól.

2. Hajszárító

Vedd elő a hajszárítót és tartsd a cipőkre, amíg azok jól át nem melegednek. Ezután húzd fel a lábadra és hagyd is magadon, amíg ki nem hűlnek.

3. Fagyasztó

Fogj egy nejlon zacskót, tölts bele vizet, légmentesen zárd le, majd nyomkodd a cipőbe úgy, hogy teljesen kitöltse a teret. Tedd a fagyasztóba a cipőket és hagyd is ott, amíg a víz meg nem fagy.

4. Sebtapasz

Ha már nincs elég időd, hogy a fenti módszerek közül alkalmazd valamelyiket, akkor ragaszd be sebtapasszal a lábad azon a ponton, ahol gyakran vízhólyag keletkezik. Ez segíthet megakadályozni a láb feltörését.

5. Cipőfa

Néhány cipős boltban már kapható sámfa, amelyek kifejezetten a cipők tágítására szolgálnak.

Szerző: otletdivak.tarhelypark.eu

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .