Home Egészség & életmód Tudtad? 6-féle hűtlenség létezik, amiből az 5. minden párkapcsolatot tönkretesz! A te párod elkövette már valamelyiket?

Tudtad? 6-féle hűtlenség létezik, amiből az 5. minden párkapcsolatot tönkretesz! A te párod elkövette már valamelyiket?

by Krisztina

A hűtlenség egyre gyakoribb napjainkban, ritka az olyan párkapcsolat manapság, amely hosszú évtizedeken keresztül átvészel mindent. Szüleink, és nagyszüleink még tartották magukat a hitvesi eskühöz, manapság viszont már az esküvők száma is csökkent.

Milyen jelei lehetnek annak, ha megcsalnak?

1.Érzelmi hűtlenség

Az egyik leggyakoribb fajta hűtlenség. Tudatában vagyunk annak, hogy párunk kapcsolatban áll egy másik személlyel, és mégis nehezünkre esik szakítani vele. Ilyen esetben nincs fizikai kontaktus a partnerünk, és a másik személy között, csupán érzelmi. Sokat beszélgetnek, egymásnak öntik ki a szívüket, együtt beszélik meg a problémáikat, és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

2. Hűtlenség a világhálón

Nagyon gyakori, hogy a párkapcsolat egyik tagja a világhálón keresi a boldogságát. Ebben az esetben nem kielégítő számára a reális párkapcsolata, ezért a virtuális világ nyújtotta tökéletességre áhítozik. Ebben az esetben sincs konkrét fizikai kapcsolat.

3. Őszinteség hiánya

Ha a partnerünk az igazságnak csak felét mondja el, annak érdekében, hogy védje a házasságát. Pl. azt mondja, hogy késő estéig tartott a gyűlés, de azt már nem meséli el, hogy gyűlés után még egy órát kettesben volt a titkárnővel az irodában.

4. Társas magány

Bár házasságban élsz, de a partnered soha nincs ott melletted. Egyfolytában a munkahelyén van, túlórázik, hajtja a pénzt. Anyagilag nem hanyagol el, hiszen rengeteg pénze van, de ő még többet szeretne. Éppen ezért egyedül kell menned nyaralni, egyedül vásárolsz, egyedül készülsz az ünnepekre, és a gyereket is egyedül neveled.

5. Kötelességből együtt

Ez azokra az emberekre jellemző, akik soha nem szerették egymást, de mégis összekötötték az életük, csak azért, hogy ne legyenek magányosak. Az ilyen kapcsolatból az egyik fél előbb-utóbb másfelé fog kacsingatni.

6. A háta mögött mást mond

Ha nincs mellette a párja, akkor folyton kritizálja-ugye ismerős ez a helyzet? Ha szeretsz valakit, akkor tiszteled, és megvéded, még akkor is, ha bántják, vagy kigúnyolják. Nem hagyod, hogy bárki rosszat mondjon a kapcsolatodról, és te sem szidod a párod a háta mögött.

Hirdetés

You may also like