Home Csináld magadPraktikus Te is így raktad el a karácsonyi díszeket? Ha nem, akkor gyorsan cseréld ki!

Te is így raktad el a karácsonyi díszeket? Ha nem, akkor gyorsan cseréld ki!

by Brigitta

Lassan minden fenyőről lekerülnek a díszek és sokszor okoz problémát, hogy ezeket a kényes dísztárgyakat hogyan csomagoljuk el úgy, hogy a következő karácsonykor is használni tudjuk. Ehhez adunk néhány jó tanácsot az alábbiakban.

Tojásos doboz:

Remek tároló az apró törékeny díszeknek. Nem csak praktikus, de viszonylag strapabíró még akkor is ha rápakolunk.

Karton doboz:

Amennyiben van meglévő nagyobbacska dobozunk amiben a díszek elférnek, úgy béleljük ki selyem apírral, iratmegsemmisítő által összeaprított papír csíkokkal vagy vattával és garantáltan megélik a következő fellépésüket díszeink.

Kéztörlő papírhenger:

Gyakorlatilag mindenki kidobja pedig rengeteg célra alkalmazható. Ha van olyan díszünk ami belefér, akár benne is tárolhatjuk vagy tekerjük rá az apró égősort, és nem gubancolódik össze mire szükség lesz rá legközelebb.

Végül ne feledkezzünk meg a gyertyákról sem, hiszen azok is sérülékenyek. Ezek tárolására egy megunt vagy szellőző nyílással megáldott zokni is megteszi. Miért ne gondolhatnánk ily módon újra a funkcióját?

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .