Home Csináld magad Távolítsd el a műanyag pántot a papucsodról, majd készítsd el ezt a szuper nyári cuccot!

Távolítsd el a műanyag pántot a papucsodról, majd készítsd el ezt a szuper nyári cuccot!

by Krisztina

Ha azt gondolod, hogy egy egyszerű műanyag papucsból nem lehet kihozni semmilyen ötletes, divatos dolgot, akkor tévedsz, amit be is bizonyítunk neked!

Ha van olyan strandpapucsod otthon, amit nem szívesen húznál fel azért, mert nem mutatna jól egy szép ruhával, akkor alakítsd át pillanatok alatt és hagyd, hogy irigykedve nézzenek rád!

Hogyan csináld?

Bármilyen színes, erősebb fonal megteszi, de egy régi pólót is felvághatunk csíkokra, amelyek befonva nagyszerűen fognak mutatni a papucsainkon.

Első dolgunk az, hogy a régi műanyag pántokat le kell szerelni, de jegyezzük meg, melyik rész hol volt eredetileg, mert ez alapján kell folytatni a műveletet, ha ez megvan, fűzzük át a fonalunkat, és a végére kössünk csomót. Gyakorlatilag ennyi az egész, akár a gyerkőcök is el tudják készíteni a saját stílusú lábbelijüket. Az alábbi képeken még több fonattal ismerkedhetünk meg, van virágos, gyöngyös, de még gombos is.

flip-flop-papucs2

flip-flop-papucs3

flip-flop-papucs4

Íme az eredmény:

flip-flop-papucs5

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .