Home Csináld magad Sóval keni be a falat, majd vár egy pár percet… Zseniális ötlet, ami végig az orrunk előtt volt!

Sóval keni be a falat, majd vár egy pár percet… Zseniális ötlet, ami végig az orrunk előtt volt!

by Krisztina

Gondoltál már rá, hogy a sót a konyhán és az ételek ízesítésén kívül valahol máshol is felhasználd?

Ha eddig még nem volt ötleted ezzel kapcsolatban, akkor itt az ideje csinálnod valamit, ami egyrészt nagyon hasznos, sok pénzt megspórolhatsz vele és sok bosszúságtól képes megóvni téged, mindezek mellett pedig még az otthonodat is szebbé teszi.

Sajnos minden lakásban elkerülhetetlen, hogy előbb, vagy utóbb ne kerüljön a falra apró lyuk, amely akár a bútorok átrendezése közben is lehet. Ha egy színes falon egy eltérő színű lyuk tátong nem csak a falat torzítja el, de akár a lakást is. Ha pedig vendéget fogadunk, megnyugtatunk mindenkit, hogy azonnal észreveszi a hibát.

Ebben az esetben nem kell eltakarni egy képpel, bútorral vagy más tárggyal, a só ugyanis gyors megoldást jelent. Fele-fele arányban keverjünk össze sót liszttel és adjunk hozzá annyi vizet, hogy sűrű, krémes masszát kapjunk. Kenjük be vele a lyukat és simítsuk egyenletesre a felszínét. Várjuk meg amíg megszárad és ha még maradt a színes festékből, javítsuk ki a hibát.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .