Home Csináld magad Ötletes egyedi telefon töltő és tartó

Ötletes egyedi telefon töltő és tartó

by Cseppentő Évi

Ezzel az egyedi és rendkívül dekoratív telefontöltővel és egyben tartóval olyan helyen is fel tudod tölteni mobilod, ahol más nem! Készítsd el te is otthon!

Ha szereted a hasznos kütyüket, az egyszerű, de mégis praktikus dolgokat, akkor ez a neked való kreatív ötlet.

Minden bizonnyal te is jártál már úgy, hogy a mobilod merülőben volt, és nem esett kézre sehol egy kényelmes konnektor. Az emberek főleg nyaralások alkalmával járnak úgy, hogy kénytelenek a földre, vagy a falon – a konnektorba dugott zsinóron lógva – tölteni telefonjaikat.

Ennek az egyszerű ötletnek hála most mindennek vége. Ezzel az egyedi töltővel és egyben tartóval csak rá kell dugnod a megfelelő konnektorra mobilod, és míg te pihensz, a kis zsebecskében a mobilod is töltődik!

Amikre szükséged lesz:

  • Egy kevés anyagra valamilyen mintával (mi a cikkcakkot választottuk)
  • Egy szalagra
  • Tűre és cérnára (vagy ha varrógép kedvelő vagy, akkor varrógépre)
  • 1 darab fűzőlyuk (egy nem használt függönyből)
  • Csipkézett, vagy valamilyen csipke-szerű minta

Az első lépésben a mintás anyagunkat vágjuk méretre. A felhasznált anyag mennyisége, és a pontos méret attól függ, mekkora mobilkészülékkel rendelkezünk.

egyedi-telefontolto-hazilag-elkeszites-1

Érdemes picit szellősebbre hagyni a helyeket, hiszen ha a jövőben mobilt cserélünk, azt szeretnénk, ha azzal is használható lenne. Ezután tűt és cérnát ragadunk, és a megfelelő helyen félbehajtva összevarrjuk.

egyedi-telefontolto-hazilag-elkeszites-2

Ezután jön a szalag hozzáadása remekművünkhöz. Érdemes egy-két centi távolságot hagyni az anyag tetejétől, és így megejteni a varrást.

egyedi-telefontolto-hazilag-elkeszites-3

Ha ezzel megvagyunk, akkor egy direkt erre a célra, adott méretben már kapható csipke-szerű egyedi mintát varrunk még fel, vagy ha nem sikerül ilyenhez hozzájutnunk, mi magunk is készíthetünk házilag hasonlót. Bármelyik megoldást is választjuk, gyönyörű végeredményt kapunk. A széleknél elvarrjuk, majd jöhet az utolsó lépés.

Ezek után a fűzőlyuk elkészítése van csak hátra. A fűzőlyuk már egy kicsit több ügyességet igényel, azonban akik már idáig eljutottak, ne adják fel!

Manapság már lehet kapni komplett fűzőlyuk készleteket, amikkel némi odafigyelés és gyakorlás után bárki könnyedén készíthet gyönyörű fűzőlyukakat az adott anyagokba. Ha valaki mégsem boldogulna, vagy vizuális típus, az nézze meg a fenti videót.

egyedi-telefontolto-hazilag-elkeszites-4-fuzolyuk

Ha ezen a ponton is sikeresen túljutunk, akkor el is készültünk! Dekoratív, egyszerű, de mégis nagyon praktikus töltőt kapunk, melyet akár egy magasabb helyen lévő konnektorhoz is gond nélkül hozzácsatlakoztathatunk.

egyedi-ekszertarto-hazilag-5

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .