Home Egészség & életmód Nyomd meg ezt a pontot a füleden és beindul az anyagcseréd, felszámolja tested a zsírt!

Nyomd meg ezt a pontot a füleden és beindul az anyagcseréd, felszámolja tested a zsírt!

by Brigitta

Orvosok is próbálják felhívni a figyelmünket arra a népbetegségre, ami korunk egyik legsúlyosabb problémája. Az elhízás emberek nagy részét sújtja nemre, korra való tekintet nélkül.

Nyilván a megfelelő testsúly egyik alap pillére, hogy odafigyeljünk a megfelelő táplálkozásra és testmozgásra, de fontos a tudatosság és a következetesség is.

Sokan próbáltunk különböző diétákat, fogyasztunk elég vizet és odafigyelünk a kellő testmozgásra, de viszonylag kevesünknek sikerül elérni látványos eredményt.

Akupresszúra – a jó hírünk, hogy a hagyományosan, fejfájás, hányinger és derékfájásra használt módszer használható akkor is, ha fogyni szeretnénk. Szakértők azt mondják, hogy ez az egyszerű akupresszúrás technika irányíthatóvá teszi az étvágyat és csökkenti az éhség érzetet, valamint javítja az emésztést.

Mit kell tenned?

Ahol a füled az állkapoccsal találkozik, van egy háromszög alakú lágy rész. Ahogy kinyitod a szád és becsukod érezni fogod. Ezt a pontot tartsd nyomva egy percen keresztül.

Megjegyzés:

Abban minden szakértő egyetért, hogy a technikát kombinálni kell az egészséges táplálkozással és a fokozott testmozgással.

Hirdetés

You may also like