Home Egészség & életmódÖnismeret Nézd meg az ujjaid és kiderül az igazi személyiséged!

Nézd meg az ujjaid és kiderül az igazi személyiséged!

by Brigitta

 

Gondoltad volna, hogy az ujjaink hossza is árulkodó jeleket rejt a személyiségünket illetően?

személyiségünkről számos olyan dolog árulkodik, amelyekről nem is gondolnánk – például az kézujjaink is! Hogy még mélyebbre áss saját magadban, vagy másról tudj meg többet, nincs más dolgod, mint szemügyre venni, hogyan helyezkedik el a gyűrűs- és a mutatóujj a középső ujjhoz képest. 

Nézd meg jól a kezed, és válaszd ki, hogy az alábbi három ábra közül melyikre hasonlít a legjobban.

Ha az A-ra:

Elbűvölő vagy és egyben pragmatikus. Minden helyzetből ki tudod dumálni magad, viszont néha már-már agresszív is tudsz lenni. A problémamegoldó képességed páratlan, és az emberek ellenállhatatlannak tartanak.

Ha a B-re:

Magabiztos vagy, szeretsz önállóan dolgozni és szereted, ha a dolgok mindig rendesen el vannak intézve körülötted. Motiválnak a céljaid és nem szereted, ha megzavarnak. Megbecsülöd, amid van, de hajlamos vagy mindig többre és többre vágyni.

Ha a C-re:

Konfliktuskerülő, békeszerető ember vagy. Az életed jól rendszerezett, és minden vágyad, hogy mindenkivel jól kijöjj. A kapcsolatokban hűséges vagy és odaadó.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .