Home Egészség & életmód Megtaláltuk a híres burgonya diétát, ami már 3 nap alatt új ruhaméretet csinál! Bolondulnak ezért!

Megtaláltuk a híres burgonya diétát, ami már 3 nap alatt új ruhaméretet csinál! Bolondulnak ezért!

by Krisztina

A burgonya diéta talán senki számára nem meglepő, ha még nem is próbáltuk, de már biztosan hallottunk róla. Az interneten azonban már számos verziója található fent, éppen ennek is köszönhető talán, hogy az emberek nem mernek bízni benne.

Megtaláltuk az eredeti burgonyadiétát, ami világszerte hatalmas sikert aratott és emberek millióinak is segített már 3 nap alatt új ruhaméretet varázsolni.

Ha egész évben készételek sokaságát fogyasztottad, könnyen lehet, hogy a felhalmozódott salakanyagok többletzsírként és a szövetekben tárolt folyadékként szaporítják kilóidat.

Ideje hát, hogy nagytakarítást végezz, és megszabadulj a szervezetedet terhelő káros anyagoktól, méghozzá a lehető legegyszerűbben – ez a titka ugyanis az eredményes méregtelenítésnek.

Létezik ugyanis egy híres 3 napos diétát menü, amelynek segítségével akár egy méretet le is faraghatunk jelenlegi súlyunkból.

Ez egy enyhe, lúgosító méregtelenítő diéta. Hatására a szervezetben felhalmozott ödémák és gyulladást keltő anyagok egy jó része kiürül. A szövetek tehermentesülnek, javul a keringés, a kúrázó frissebbnek, fittebbnek, mozgékonyabbnak érzi magát, teljesítménye is jelentősen javul.

1. nap

Reggeli : 1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Ebéd: 2 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Vacsora: 2 csésze joghurt

2. nap

Reggeli: 1 csésze joghurt

Ebéd: 2 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Vacsora:  1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

3. nap

Reggeli: 1 főtt burgonya (só)

Ebéd:  1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Vacsora: 1 pohár joghurt

Hirdetés

You may also like