Home Egészség & életmód Keverd össze az olívaolajat ezzel a közönséges vitaminnal és nem kell többé drága kozmetikum!

Keverd össze az olívaolajat ezzel a közönséges vitaminnal és nem kell többé drága kozmetikum!

by Krisztina

Az arc az a testtájék, amely mivel mindig szabadon van a külvilág felé a külső hatások (nap, szél stb.) fokozottan érik.

A fáradtság, a hirtelen fogyás, a betegségek és a kor ezért leggyakrabban az arcon válnak mindenki számára láthatóvá. Az embereknél harmincas éveiktől kezdve az öregedés számtalan jele jelentkezhet az arcon, a szemeken és a nyaki területeken. A puha bőrszövetek vesztenek térfogatukból, a homloki ráncok és az orrtól a szájszélig húzódó ráncok erőteljesebbé válhatnak.

Oka elsősorban a bőr hialuronsav tartalmának csökkenése, ami a bőr vízmegkötő képességében játszik fontos szerepet. A bőr víztartalmának csökkenése, a rugalmas rostok számának csökkenése vezet a bőr öregedéséhez. Az ábrán a szem körüli ráncok kialakulása és fokozatos mélyülése látható: Gyakori tünet a ráncok megjelenése és arc bőrének petyhüdté válása, ami esztétikai és pszichés panaszokat okozhat. Oka az arc és nyak bőrének öregedése, víztartalmának, ezzel együtt rugalmasságának elvesztése.

Íme a recept, ami megszünteti a szem körüli ráncokat rövid időn belül!

Hozzávalók:

  • 5 db E-vitamin kapszula
  • 50 ml olívaolaj

Elkészítés:

Az elkészítés nagyon egyszerű, nem kell mást tennünk, mint összetörni a kapszulákat és összekeverni az olívaolajjal. Ha ezzel meg vagyunk, vigyük fel a szem környékére finom, körkörös mozdulatokkal, hagyjuk hatni 5 percig, majd töröljük le.

Néhány használatot követően az eredmény és a hatás magáért beszél majd!

Hirdetés

You may also like