Home Egészség & életmódEgészség Így használd az alufóliát konyhán kívül, a gyógyításban!

Így használd az alufóliát konyhán kívül, a gyógyításban!

by Krisztina

A kínaiak szerint az alufólia nagyon hatékony gyulladáscsökkentő, és fájdalmat is rövid időn belül csillapítja. Kínában rendszeresen, napi szinten alkalmazzák ezt a szokatlan gyógymódot, és szinte minden esetben azonnali gyógyulásról számoltak be, azok, akik már kipróbálták.

A módszer nagyon egyszerű. Vegyünk egy darab tiszta fóliát, tegyük az érintett területre, majd borítsuk le egy nejlonnal, és rögzítsük. Éjszakára hagyjuk a fájdalmas területen, és 10-12 napig tartson kezelés. Valóban, már az első nap után érezni fogjuk az enyhülést, de a végleges gyógyuláshoz több időre lesz szükség, ezért ne hagyjunk ki egyetlen napot sem. Ha enyhül a fájdalom, akkor se hagyjuk abba, tartsuk be az előírt napok számát. Ezután tartsunk egy két hetes szünetet, és, ha szükséges ismételjük meg a kezelést.

Ajánlott hátfájás, ízületi fájdalom, láb-, kar-, csukló-, nyak problémák, reumás panaszok esetén. A műtét utáni hegeket is lehet gyógyítani a fólia segítségével. De jó eredményekről számoltak be a köszvény gyógyításában is.

Mivel a fólia gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, segítségével hatékonyan gyógyítható a nátha is. Ebben az esetben a lábat kell betekerni alufóliával. Figyeljünk, hogy a megfelelő hatás érdekében 5-7 rétegben tekerjük rá a lábra a fóliát, majd rögzítsük egy kicsit szorosabb, tiszta pamut zoknival. Egy óráig hagyjuk rajta, tartsunk két óra szünetet, majd tegyük vissza ismét egy órára. Majd megint tartsunk egy kis szünetet, és ismét tegyük vissza egy órára. A kezelés egy hétig tartson.

Miért működik az alumínium fólia?

  • az emberi szervezetben vannak bizonyos őssejtek, melyek egy mezőben folyamatosan kommunikálnak egymással. Azonban ha zavar következik be az őssejtek energiamezejében, akkor szétesik ez az egység, és ilyenkor megbetegszünk. A fólia, mintegy hatalmas nagyító megnöveli az energiák felületét, és újra összerendezi az őssejteket. A fényes fólia megakadályozza, hogy a külső káros sugárzások az emberi testbe jussanak.

Hirdetés

You may also like