Home Csináld magadPraktikus Hogyan nyithatsz ki egy konzervet kanállal? Egyszerűbb, mint gondolnád!

Hogyan nyithatsz ki egy konzervet kanállal? Egyszerűbb, mint gondolnád!

by Brigitta

A konzervnyitást sorolhatjuk a kevésbé kedvelt konyhai ténykedések közé? Persze, hogy egy konzerv kinyitása legtöbbször gondot jelent. Azonban lehet, hogy nem jó eszközzel próbálkoztunk idáig. Dobjátok félre a konzervnyitót és vegyetek elő egy kanalat!

Én vagyok az az ember, aki még a világ legjobb konzervnyitójával se tudna kinyitni egy konzervet úgy, hogy vagy saját magamban vagy a konzervben ne tegyek kárt.

Ez talán azért is van így, mert béna vagyok a konyhában. Talán pont nekem, illetve arra az esetre, ha nem lenne otthon konzervnyitó találták ki ezt a trükköt, amihez nem kell más, csupán egy kanál.

Dave Hax vlogger tette közzé a kanalas konzerves videót, amiben egy kanál segítségével nyit ki egy konzervet. Ne gondoljatok hatalmas trükkre!

A lényeg, hogy először jó alaposan nyomkodjátok meg a kanállal a konzerv szélét, forgassátok jobbra-balra a kanalat, egészen addig, amíg a konzerv be nem horpad. Ezután pedig, ahogy a konzervnyitóval is tennétek, haladjatok körbe a kanállal.

Sok sikert!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .