Home Egészség & életmód Ha a te párodra is jellemzőek ezek a tulajdonságok, soha ne engedd elmenni, mert ő az igazi!

Ha a te párodra is jellemzőek ezek a tulajdonságok, soha ne engedd elmenni, mert ő az igazi!

by Judith

A kapcsolatok manapság jóval bonyolultabbak, mint a múltbéli generációk idejében. Különösebb hozzáértést igényel, hogy a másikat olyannak lássuk, amilyen és képesek legyünk tulajdonságaikat felismerni. Több a külső befolyás, nyomás és óvatosság, mint valaha, és az az érzésünk, hogy megmondják, így vagy úgy érezzünk.

Vannak olyan viselkedési minták, amelyekre érdemes odafigyelni, hiszen ezek  megléte jellemző a produktív és erős kapcsolatokra.

Ha a párod az alábbi viselkedésmintákkal jellemezhető, soha ne engedd el!

Képes lenyugtatni

Egy ponton, a legjobb erőfeszítések és szándék ellenére is nagyon érzelmesek tudunk lenni. Akár hullámzó, depressziós, idegesítő, agy éppen önpusztító viselkedést tanúsítunk, az a személy, aki ezt felismeri, és jól kezeli aranyat ér.

Tud osztozni veled a jókedvben

A nevetés az élet kulcsfontosságú fűszere. Sokan különböző humorérzékkel vannak megáldva. Ha találsz valakit, aki nemcsak az ízlésedet értékeli, de a sajátját is képes belefonni, az egy kincs.

Ha ugyanazok a hobbija és az érdeklődési köre

Ha a pároddal tudtok osztozni a kikapcsolódásban, az nagyon megkönnyíti az életet Nagyon jó jel, ha jól tudsz kikapcsolódni valakivel.

Ha a tisztelet mindenkor jelen van

A tisztelet egy hatalmas sarokkő minden kapcsolat megalapozásában. A tiszteleten keresztül a bizalom is növekszik, és így a kötelék elmélyül.

Ha mindig támogat

Egy jó partner mindig tartja neked a hátát, és támogatja a törekvéseid. Ez nem azt jelenti, hogy nem hívja fel a figyelmed, ha valami butaságot csinálsz, de mindig ott lesz, hogy támogasson.

Ha nem engedi, hogy megúszd, ha butaságot csinálsz

Nyilvánvaló, hogy másik mindig támogatni és nevelni próbál, ahogy csak tud. Annak érdekében, hogy ez a támogatás produktív is maradjon, párodnak ara is fel kell hívnia a figyelmed, ha valamit nem jól csinálsz. Neked pedig tudnod kell elfogadni a kritikát.

Ha biztonságérzetet nyújt

Nem a másik felelőssége, hogy biztonságban érezd magad, viszont egy jó partnerrel természetes, hogy biztonságban érezheted magad, elég, ha csak a közeledben van

Ha inspirál, hogy jobb ember légy

Egy jó partner nem fogja próbálni megváltoztatni. Ehelyett támaszod lesz, amikor készen állsz a változtatásra. Ha nem érzed, hogy változnod kellene az is rendben van. A partnered így is úgy is szeretni fog téged.

Ha mellette önmagad lehetsz

Nincs köztetek fal. Nem érzed szükségesnek, hogy olyannak tettesd magad, aki nem vagy. Soha nem ítél el vagy hasonlítanak össze másokkal, azt szereti, aki te vagy. Emellett hajlandó segíteni abban, hogy megtanuld szeretni magad olyannyira, ahogyan ő téged.

Ha kölcsönös a hűség

Az életében betöltött szerepedet soha nem kérdőjelezi meg. Soha fordítják vissza a támogatásukat a saját javukra. Ketten csapatként dolgoztok. Ha távol kell lennetek egymástól, soha nem aggódsz vagy féltek attól, hogy mit csinál a másik. Mindent megtesz, hogy elnyerje a bizalmadat, és ha ez megvan, sosem teszi azt próbára.

Ha a szeretkezés egy lenyűgöző és mély tapasztalás

Ismeri az intim szükségleteidet és törődik vele. Ezért pedig ős is felfedi igényeiket, hogy  gondoskodhass róla. Mindketten élvezitek egymás testének felfedezését. Együtt fejlődtök és változtok. Az őszinte kommunikáció segíti fenntartani a szenvedélyt.

Ha nem létezik kínos csend

Mindketten órákig kényelmesen elvagytok egymás mellett beszélgetés nélkül. A csend megosztásának képessége a kapcsolat mélységének jele. A kettőtök közti légkör soha nem barátságtalan, bizonytalansággal vagy aggodalommal teli.

Ha prioritás vagy az életében

Mindig válaszol az üzeneteidre, időt tölt veled, és gondol rád, amikor nem vagy ott. Ha kevés a szabadideje, akkor elmagyarázza az okát, hogy tudj róla.

Bátorít a függetlenségre

Miközben számíthatsz a támogatásra, soha nem veszíted el a képességedet, hogy egyedül is megállj a lábadon. Egy egészséges, erős kapcsolat két ember csapatmunkája. Soha nem érzed úgy magad mellette, hogy nem lennél képes boldogulni nélküle.

Ha tetszett ez a cikk, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel!

Hirdetés

You may also like