Home Egészség & életmódEgészség Fogyni szeretnél? Itt egy bombabiztos fogyasztó praktika!

Fogyni szeretnél? Itt egy bombabiztos fogyasztó praktika!

by Zsani

A fogyás kérdése mindig foglalkoztatja az embereket. Elárulunk egy módszert, amely garantáltan segít majd megszabadulni a felesleges kilóktól, miközben még pozitív hatásokkal is bír.

 

A mate tea fogyasztásának kultusza Dél-Amerikában örvend a legnagyobb népszerűségnek, azonban a világ más tájain élők körében is egyre elterjedtebb, köszönhetően a kiemelkedő fogyasztó hatása miatt.

Emiatt illetik a folyékony zsírégető jelzővel. Megfelelőbb fogyasztó italt még keresve sem találhat, ugyanis amellett, hogy csökkenti az étvágyat, nagymértékben méregtelenítő hatással bír.

A mate tea pozitív egészségügyi hatásai:

A mate biztonságos és hatékony idegrendszeri stimuláns.

Antioxidánsokban kiemelkedően gazdag, ezáltal immunerősítő hatása van.

Javítja az összpontosító képességet, úgy működik mint más koffeinforrás, attól eltekintve, hogy nem jelentkezik mellékhatás.

Javítja az állóképességet, a benne lévő hatóanyagok megakadályozzák a tejsavtermelődést az izmokban, ezáltal csökkenti a kemény edzések utáni izomlázat, és regenerálódásra szükséges időt.

Segíti az emésztést. Eredetileg ezt a teát az emésztési problémákkal szemben használták.

Akadályozza a gyomorbaktériumok elszaporodását, így ezzel együtt a rossz lehet kialakulását is.

Támogatja a szív-és érrendszer egészségét, ezáltal segít meggátolni, hogy a szervezetben érelmeszesedés és vérrög alakuljon ki.

Használata:

Édesítőszer használata nélkül reggel egy csészével, délben pedig két csészével fogyasszon a teából. Azért nem javasolják estére a fogyasztását, mert jelentős élénkítő hatással rendelkezik.

Kutatások szerint a tea hidegen még erősebb fogyasztó hatást fejt ki, mint ha melegen issza.

 

Hirdetés

You may also like