Home Egészség & életmódEgészség Figyelem! Sok szülő adja ezt a gyermekének, pedig súlyos betegségeket is okozhat!

Figyelem! Sok szülő adja ezt a gyermekének, pedig súlyos betegségeket is okozhat!

by Krisztina

Az alábbi történet egy olvasó története, aki szerette volna megosztani tapasztalatait és élményeit egy olyan dologgal kapcsolatban, ami a gyerekek életét veszélyezteti.

Ma már szinte minden szülő ad ebből a gyerekének, azzal a céllal, hogy megvédheti a kicsit a betegségekkel, a vírusokkal és egyéb ártalmas dolgokkal szemben. Hatalmasat tévednek, ha így cselekednek, eláruljuk miért!

“Amikor a kislányom másfél éves lett, kiderült róla, hogy beteg. A betegségének típusa a történet szempontjából lényegtelen. Egyik nap, amikor bementünk a kórházba ellenőrzésre, az egyik onkológussal beszélgetésbe elegyedtem az onkológián, amíg az eredményekre vártunk.

Mivel az osztály televolt daganatos – főként leukémiás – gyermekekkel, így szóba került ez a szomorú téma is.

Ekkor az onkológus olyasmit mondott, amit soha nem gondoltam volna… Azt mondta, hogy van egy közös tényező az osztályon fekvő gyermekek között: mindegyikük rendszeresen vitamint szedett.

A kezelésük megkezdésével azonnal le is állították náluk a vitaminok adagolását… Alig hittem a fülemnek!”

A fenti történet sok ember számára tanulságos lehet, amiből célszerű megfogadni az alábbiakat: igyekezzünk nem csak gyermekünk, de önmagunk számára is a lehető legtermészetesebb formában pótolni a vitaminokat a friss zöldségek és gyümölcsök megválasztásával.

Hirdetés

You may also like