Home Egészség & életmód Ezért van annyi válás, szakítás és kapcsolat megromlás 2017-ben!

Ezért van annyi válás, szakítás és kapcsolat megromlás 2017-ben!

by Judith

Jarrid férj, lelkész, szerző és blogger. Nemrég írt egy szemet felnyitó nyilvános beismerést a blogján, amit elolvasva, be kell, hogy valljam, teljesen egyetértek vele. Így szólt:

 

„Miért válok el 2017-ben.

Mielőtt azt feltételeznétek, hogy elhagyom a feleségem, nem így van. Valaki mást készülök elhagyni, akire nem is gondolnátok. Aki a legtöbb időmet kitölti és elvonja az időmet, amit a feleségemmel tölthetnék. Még az éjszakáinkat is…

A neve iPhone 7. Nagyon okos, szórakoztató, megbízható és mindig naprakész információkkal lát el a legújabb trendekkel kapcsolatban. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy minél több időt töltök vele, annál kevesebb marad azokra, akik igazán számítanak: Isten, a feleségem, a családom és emellett az álmaim.

Rendkívül érzéketlen tud lenni, ha a biztonságomról van szó, hiszen vezetés közben is állandóan csábít. Sokan úgy vélik, hogy ez nem nagy ügy, viszont én úgy gondolom, hogy minél jobban szemet hunyunk a dolog fölött, annál nagyobb kárt képes okozni hosszú távon a kapcsolatainkban.

Újra eszközként kell kezelnünk a telefonjainkat, nem pedig prioritásként.

2017-es kihívás: Válj el a mobilodtól, hiszen az igazság az, hogy valamilyen módon mind házasságban élünk a telefonunkkal.

Gondolkozz el ezeken:

  1. Legyen egy megfontoltság abban, mennyi időt töltesz a telefonoddal.
  2. Legyen a telefonod eszköz, ne proritás.
  3. Szabd meg magadnak, hogy mikor és hol használhatod a mobilod.
  4. Tartsd kontroll alatt a telefonhasználatod és ne a telefonod kontrolláljon téged.
  5. Próbáld a hétvégéid egy részét kihúzni a konnektorból és offline-ra tenni magad.

Fogadom, hogy 2017-ben elválok a mobilomtól. Velem tartasz? Oszd meg ezt a barátaiddal és váljatok el ti is a mobilotoktól!

Hirdetés

You may also like