Home Csináld magad Ez nagyon szuper! Erre való nyáron a jégkaparó! Azonnal ki is próbáltuk!

Ez nagyon szuper! Erre való nyáron a jégkaparó! Azonnal ki is próbáltuk!

by Krisztina

Ha soha nem jutott volna eszedbe venni nyáron a jégkaparót, akkor a cikk elolvasása után rohanni fogsz érte, hogy megoldd vele a nyár egyik legnagyobb problémáját!

Télen a szélvédőre fagyott jég és hó ellen nagyon hasznos, nyáron viszont abban nyújt nagy segítséget, hogy megszabaduljunk a szélvédőnkre száradt rovaroktól.

Ha felkenődnek a bogarak és a rovarok a szélvédőnkre, szinte lehetetlenség megszabadulni tőlük, használhatunk bármilyen erős bogároldós ablaktörlő folyadékot is. Piszkos szélvédővel vezetni viszont egyrészt nagyon zavaró, másrészt nem túl biztonságos, ami főleg éjszaka, a fények mellett tud sok problémát okozni.

Készítsd el az alábbi házi ablakmosó folyadékot, amit ha a szélvédőre permetezel és egy jégkaparóval utána áttörölsz, az összes bogárfolt azonnal eltűnik majd, a szélvédőd pedig ragyogni fog a tisztaságtól.

Hozzávalók:

  • víz
  • ecet
  • rongy
  • jégkaparó

Keverj össze egy edényben meleg vizet ecettel. Egy rongy segítségével vidd fel a szélvédőre bő mennyiségben. Jöhet a csodafegyver! Használd a jégkaparód gumis felét, és gyönyörködj a szép tiszta szélvédődben!

Tipp: Ha a jégkaparódnak nincs gumis fele, akkor burkold be egy rongyba, így biztos, hogy nem karcolod vele össze az üveget!

Hirdetés

You may also like