Home Csináld magad Egy műanyag csövet rögzít egy üres kávés dobozra. Hogy miért? Ez Halloweenkor jól jöhet!

Egy műanyag csövet rögzít egy üres kávés dobozra. Hogy miért? Ez Halloweenkor jól jöhet!

by Krisztina

Fogj egy nem használt műanyag csövet és egy kávés dobozt, majd csináld meg belőle a világ legjobb Halloweenkor használt dolgát!

Ez az ötlet különösen ezen az alkalomkor lehet szuper kiegészítős dekoráció, de akár születésnapokon, kisebb bulikban is jól jöhet!

Biztosan akad otthon egy üres kávés doboz, egy műanyag cső, a porszívóé tökéletesen megfelel, egy régi számítógép ventilátor, pillanatragasztó, szárazjég a hentestől, vagy az üzletből, és egy 9 vagy 12 voltos lapos elem.

Az eredmény: egy fantasztikus ködgép, amely számtalan szórakozási lehetőséget rejthet magában.

Először vágjuk ki a műanyagtető fedelét, ahová a ventilátort kell beragasztani, és rá is köthetjük az elemre. Ezután vágjunk egy lyukat a doboz oldalára, ahová a csövet kell ráerősítenünk.

Közbe tegyünk be a mikróba egy bögre vizet, és forrósítsuk fel. Ezután a forró vizet töltsük bele a dobozba, dobjuk rá a darab szárazjeget, födjük le, indítsuk el a ventilátort, és élvezzük a cső végén kiáramló csodálatos, fehérszínű gőzt.

Ha nincs ötletünk, hogy mire használhatnánk, akkor adunk egy tippet. Halloweenkor tökéletes füstfelhőt varázsolhatunk a lakásba.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .