Home Egészség & életmódEgészség Dr. Lenkei Gábor: “Amikor jönnek a járványok, meg lehet mondani, hogy kik fognak megbetegedni.”

Dr. Lenkei Gábor: “Amikor jönnek a járványok, meg lehet mondani, hogy kik fognak megbetegedni.”

by Zsani

Amikor jönnek a járványok, meg lehet mondani, hogy kik fognak megbetegedni. Nem elsősorban azok, akik nem kaptak védőoltást, hanem akiknek alacsony a stresszhormon szintjük.

 

„Koleszterinből csinálja a szervezet az úgynevezett stresszhormonokat.

A stresszhormonok nem stresszt okoznak, hanem éppen ellenkezőleg, amikor a szervezetet nagy megterhelés éri, a stresszhormon tartja talpon az embert, hogy ne omoljon össze. Ha valakinek nincs elég stresszhormon a szervezetében, akkor érzékeny, pipogya lesz.Ha valakinek nincs elég stresszhormonja, és kap egy nagy pofont, akkor megköszöni szépen.
Ha van neki, visszaadja…

Amikor jönnek a járványok, meg lehet mondani, hogy kik fognak megbetegedni.Nem elsősorban azok, akik nem kaptak védőoltást, hanem akiknek alacsony a stresszhormon szintjük. Ők fogják elkapni.

Akinek jó állapotban van a szervezete, azt körbe lehet tüsszögni. Lepereg róla, mint a jó esőkabátról a vízcsepp.
Szóval a stresszhormont is a koleszterinből állítja elő a szervezet.

Aztán tanultuk biológiából, hogy a testünk sejtekből áll.Milliárdnyi sejtből.A sejteknek az egyik legfontosabb alkatrésze a felszínüket borító, finom, érzékeny kabátka.Úgy hívják, hogy sejthártya.
A sejthártya nagyon sok koleszterint tartalmaz, és szükség van a sok koleszterinre ahhoz, hogy a sejthártya ép legyen. Ha a sejthártya nem ép, a sejt sem tud ép lenni. Tehát a koleszterin ezen keresztül a szervezet összes sejtjére hatással van.Ez nem egy mellékes dolog.

Aztán mondok még egyet.Az idegrendszer is nagyon sok koleszterint tartalmaz, és ezek közül csak egy, az agy szárazanyag tartalmának, tehát ha kivonjuk belőle a vizet, az agy szárazanyag tartalmának 10%-a koleszterin. Nincs ép gondolkodás koleszterin nélkül, ezt nem mondták még el Önöknek, ugye? Csak riogatják az embereket, én meg azt mondom, hogy én nem hiszem el, hogy a koleszterincsökkentők nem befolyásolják károsan a D-vitamin-termelést! Ezen keresztül a csontok, a fogak és az immunrendszer épségét.

Nem hiszem el, hogy a koleszterincsökkentők nem befolyásolják károsan a nemi hormonok termelését, akár a fogamzóképességet, akár a termékenyítő képességet, a menstruációt, a várandósságot!

Nem hiszem el, hogy a koleszterincsökkentők nem rontják a stresszhormon termelést!

Nem hiszem el, hogy a koleszterincsökkentők nem hatnak a szervezet összes sejtjére, és nem hiszem, hogy nem rontják az ember gondolkodási képességét!

Azért nem hiszem, mert soha senki nem vizsgálta meg ezeket, holott elvárható lett volna.
Soha, senki nem vizsgálta meg ezeket, mielőtt a gyógyszereket forgalomba hozták, és azóta sem!”

Hirdetés

You may also like