Home Csináld magad Bonbon kehely – A kitűnő névnapi ajándék

Bonbon kehely – A kitűnő névnapi ajándék

by Cseppentő Évi

Nem tudod mivel lepd meg rokonodat, szerettedet, barátodat, barátnődet névnapja alkalmából? Íme egy kitűnő ajándék, melyet tetszés szerint lehet variálni, a látvány pedig magáért beszél!

Ez az ajándék variáció számtalan változatban elkészíthető, így egyszerre tudunk komolyabb, vagy játékosabb változatot készíteni belőle. Minden a fantáziánkon áll! Higgyétek el, nem lehet vele mellényúlni! Garantált siker!

A mi példánkban egy kávés-Raffaellós csodát fogunk elkészíteni.

Amire szükséged lesz:

  • Egy üveg kehely
  • Egy doboz Raffaello
  • Egy kg szemes kávé (tetszés szerint)
  • Piros szalag (kehelytől függő hosszúsággal)

Tipp: Nagyon sok mindennel feltudod tölteni a kelyhedet, mint például Ferrero rocherrel, bonbonokkal, különféle kis táblacsokikkal, Celebrations csokiválogatással, vagy bármi mással, amit nagyon szeret az illető, akinek készíted.

bonbon-kehely-hazilag

Elkészítése pofonegyszerű, még egy gyermek is el tudná készíteni. A megvásárolt kávészemeket szórjuk bele a hatalmas üvegkehelybe, de a tetején hagyjunk pár centi üres helyet.

Ide jön az első réteg Raffaello sor, körbe az üveg mentén. Ha ezzel megvagyunk, a Raffaellók által körbeölelt üres helyre szórjunk még kávészemeket, míg egy szintbe nem érnek.

Ezután még egy utolsó sor Raffelloval díszítsük végig az üveg mentén. Ezután szórjuk bele a maradék kávészemeket, majd az egészet kössük át egy masnival. Érdemes a masnit a kehely tartalmában domináló színekhez igazítani, így lesz a hatás még elegánsabb.

bonbon-kehely-hazilag-2

Ha például Ferrero rochert használtunk, érdemes barna, vagy aranysárga szalaggal átkötni a kelyhet, a Milka csokikkal tűzdelt kehelyhez pedig egy lila szalag lehet a nyerő választás.

Rendkívül gazdaságos, de mégis gyönyörű ajándék. És ami a legfontosabb, hogy szívből jött, a saját kreativitásunkat felhasználva, így az ajándékozott biztosan értékelni fogja erőfeszítéseinket, és kitűnhetünk a többi ajándék közül.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .