Home Csináld magad Bálint napi ötletek, amik semmibe sem kerülnek!

Bálint napi ötletek, amik semmibe sem kerülnek!

by Brigitta

A Bálint vagy Valentin nap bár megosztja az emberek véleményét, mégis talán a többségnek egy kedves ünnep, amikor az ember meglepheti egy kis aprósággal élete szerelmét.

Nem kizárólag a szerelmesek vagy a kapcsolatban lévők ünnepe ez. Miért ne lephetnénk meg ezen a napon legkedvesebb barátunkat, barátnőnket vagy a testvérünket akár?

Azok számára mutatok két Csináld Magad ajándék-tippet, akiknek ez az ünnep is fontos.

Csupán színes fonalra van szükség, szögekre, kalapácsra és fadarabra ehhez az egyszerű ajádnékhoz. De lehet belőe lakásdekoráció is.

0

Az alapra felrazjolhatunk ceruzával halványan egy szívet. A kis méretű szögeket azonos távolságra  beütjük a fába. Majd pedig elkezdjük a fonalat minden irányból hurkolni, húzni, össze-vissza a szögek körül. Egészen addig, míg kellő sűrűségű nem lesz a szívünk. Ha elkészültünk, csak rágörcsöljük az egyis szögre a fonál végét és büszkén hátradőlhetünk.

A második ötlet, ha lehet még egyszerűbb mint az első. Ha találunk otthon bármilyen piros festéket, ez lehet testfesték pl: ha van kisgyermekünk, falfesték, tempera, aquarell festék, akkor fessük meg vele kezeinket, majd nyomjuk egy fehér papírra. Ha megszáradt, kedves üzenetet vagy egy szép idézetet írhatunk a papírra és máris kész egy szép, szívből jövő figyelmesség, annak, akit szeretünk.

Handprint-Valentine

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .